Jövő héten folytatódik az 53-as főút felújítása
Közélet

Jövő héten folytatódik az 53-as főút felújítása

A napokban kezdődött az 53-as főút belterületi szakaszának felújítása. Első lépésként a Csipkeház mellett dolgoztak  szakemberek, a jövő héten viszont a Park Áruháznál lévő kereszteződésében zajlanak majd a munkálatok. Többször forgalomkorlátozásokra kell majd számítani. 
Suzuki és BMW ütközött az 53-as főúton (galéria)
Sziréna

Suzuki és BMW ütközött az 53-as főúton (galéria)

Az úgynevezett Karaván-kanyar után történt baleset szombaton, nem sokkal negyed kilenc előtt. Helyszíni információk és elsődleges adatok szerint a Kiskunhalas felől közlekedő BMW átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra, majd keresztbefordult az úton. A Pirtó felől érkező Suzuki sofőrje már nem tudta elkerülni az ütközést. Több mentőautót riasztottak és a halasi tűzoltók is a helyszínre érkeztek.
 (►) Csoda, hogy túlélte: szörnyű baleset az 53-as főúton  (galéria)
Sziréna

(►) Csoda, hogy túlélte: szörnyű baleset az 53-as főúton (galéria)

Csodát emlegettek azok, akik látták azt az Opel Astra-t, amely kedden délután, nem sokkal öt óra után egy fának ütközött, majd az oldalára borult Kiskunhalas közelében, az 53-as főúton. A szabadkai rendszámú autó sofőrjét a tűzoltók emelték ki az összeroncsolódott járműből, amelynek eleje a felismerhetelenségig deformálódott.