Biciklivel is tilos lesz
Közélet

Biciklivel is tilos lesz

Figyelem, változhat majd a forgalmi rend a Magyar utcában! Eddig be lehetett hajtani kerékpárral a Nagy Szeder utcai kereszteződés felől, ám az elmúlt hónapokban több baleset is történt ott, ezért a jövőben azt tervezik, hogy visszaáll a korábbi tilalom.
Oldalára borult a  Citroën
Sziréna

Oldalára borult a Citroën

Szerencsés kimenetelű baleset történt szerdán délután, nem sokkal öt óra előtt Zsana közelében. Egy  Citroën sofőrje rosszul reagált le egy forgalmi helyzetet, ezért áttért a bal sávba, megpördült és az oldalára borult. Mentők, tűzoltók is a helyszínre érkeztek.
„Kivédhetetlen volt a baleset”
Sziréna

„Kivédhetetlen volt a baleset”

- A csapat minden szabályt betartva közlekedett, kivédhetetlen volt a baleset - nyilatkozta a Halasmédia megkeresésére Györgyi János, a Konok Kunok Motoros Klub vezetője. Az egyesület túrázó csapata vasárnap délelőtt Hajós közelében járt szerencsétlenül, miután egy kisteherautó akart megfordulni az úton és e miatt a konvoj hirtelen fékezésre kényszerült.
„Álltunk a pirosnál, belénk jött a Fiat”
Sziréna

„Álltunk a pirosnál, belénk jött a Fiat”

Semmilyen irat nem volt annál a sofőrnél, amely Fiatjával hátulról belehajtott  egy Nissan terepjáróba az 53-as főúton. A baleset a víztorony előtti szakaszon történt. A vétlen jármű vezetője azt mondta munkatásunknak, hogy a tilos jelzés miatt állt, amikor a karambol megtörtént.
Fának hajtott a kisteherautó
Sziréna

Fának hajtott a kisteherautó

Árokba hajtott, majd egy fának ütközött egy Fiat kisteherautó nem sokkal fél tíz előtt Kiskunhalason, a Majsai út előtt. A balesetben senki sem sérült meg.