Sportos éremátadó az UKSC-nél (galéria)
Sport

Sportos éremátadó az UKSC-nél (galéria)

Megadta a módját a szezonzárásnak a Kiskunhalasi UKSC. Bár a kánikula és a tűző nap beparancsolta a rendezvényt a Horváth István Sportcsarnokba, a szaunaszerű hőmérséklet sem zavarta a játékosokat. Paic Róbert és néhány játékos irányítása mellett az utánpótlás játékkal fejezte be az idényt. Az UKSC három csapata is kiemelkedően szerepelt a bajnokságban, az éremátadásra is most került sor.
Európa és Magyarország jövője a tét!
Közélet

Európa és Magyarország jövője a tét!

Több ezer választópolgárhoz sikerült eljuttatni a Fidesz-KDNP üzeneteit az elmúlt hetekben az európai parlamenti választás kapcsán. Többek között erről beszélt Bányai Gábor Kiskunhalas és körzete megválasztott országgyűlési képviselője kampányzáró sajtótájékoztatóján.
„Pajtasztikus” este volt
Közélet

„Pajtasztikus” este volt

„Óriási a változás, szinte el sem lehet hinni, hogy ez ugyanaz a helyszín.” Többen is ezt mondták azon vendégek közül, akik ott voltak pénteken este a Végh-kúria új közösségi terének, a Pajtaszínpadnak az átadásán. A zenés, kulturális, gasztronómiai különlegességeket kínáló rendezvényen helyi tehetségek álltak közönség elé.
(►) A gazdák szempontjából is komoly tétje van az európai parlamenti választásnak
Gazdaság

(►) A gazdák szempontjából is komoly tétje van az európai parlamenti választásnak

Élénk média- és lakossági érdeklődés övezte Nagy István agrárminiszter jánoshalmi látogatását. A tárcavezető Bányai Gábor országgyűlési képviselő társaságában a Gazdaországjárás keretében tartott fórumot az FVM Kelet-Magyarországi Agrár-szakképző Központ, Mezőgazdasági Szakképző Iskolájában és Kollégiumában. Nagy István sajtótájékoztatót is tartott, ezen kifejtette, a közös uniós agrárpolitikából származó minden egyes eurócentnek és a nemzeti forrásból származó forintnak a gazdáknál van a helye.