Hasznos információkkal gyarapodtak a civilek
Közélet

Hasznos információkkal gyarapodtak a civilek

Ötödik alkalommal szervezett konferenciát a városunkban működő civil szervezetek képviselőinek a Halasi Média és Kultúra Kft. A rendezvényen most is csupa olyan téma szerepelt, amelyek sokakat érintenek.
Érdekes kulturális programok
Kultúra

Érdekes kulturális programok

Az elkövetkező napokban is hasznos időtöltésre nyújt lehetőséget Kiskunhalas. Tekintse meg a programkínálatot!
A bor ízei (galériával)
Kultúra

A bor ízei (galériával)

A bor nyelvi, kommunikációs és valódi ízei kapták a főszerepet a Forrás-Új Tükör Klub legutóbbi rendezvényén. A Közösségek Házában dr. Veszelszki Ágnessel, a témával foglalkozó könyv szerkesztőjével találkozhattak az érdeklődők a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezésében. A kiskunhalasi kötődésű előadót telt ház fogadta. A programon a Koch Borászat jóvoltából nedűk ízlelésére is lehetőség nyílt.
Tavaszi színházi bérlet
Kultúra

Tavaszi színházi bérlet

Most már ismert, hogy melyik három előadás tekinthető meg a tavaszi színházi sorozat keretében Kiskunhalason. A miniszter félrelép, a Nő a tét és egy Molnár Ferenc-darab, Az ördög lesz műsoron parádés szereposztásokkal. A Bánfalvy Stúdió, a Gergely Theater és a Zenthe Ferenc Színház vendégjátéka a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezésében tekinthető meg.
Nagybányai művészportrék
Kultúra

Nagybányai művészportrék

A Thorma János Múzeumban december 7-én tartották a Kiskunhalasi Őszi Tárlat 2018 zárórendezvényét. A közönséget Szakál Aurél igazgató köszöntötte. A Nagybányai Festőiskola című film kapcsán beszélgetésre került sor az alkotóval, Lakatos Ivánnal. Nagybányai arcok, lélektükrök címmel N. Kovács Zita művészettörténész előadást és tárlatvezetést tartott. A múzeumban emellett alkalmi kiállítás nyílt gyermek alkotásokból a Bay Gyűjtemény és a Nagybányai művészportrék tárlatok festményei alapján.