Halasi Borklub alakult
Közélet

Halasi Borklub alakult

Tematikus esten találkoztak május 23-án a borkedvelők a Tölgyfa Vendéglő különtermében. Ezen a helyen alakult meg Séllyei András ötlete alapján a Halasi Borklub. Szervezőként Bordás Zoltán, a Magyar Borfutár vezetője segíti munkáját. Első alkalommal Módos Ernő szekszárdi borászt hívták meg, hogy mutassa be a vidék jellegzetes nedűit.
Forrás 50
Kultúra

Forrás 50

Idén 50 éves a Forrás irodalmi folyóirat. Ehhez kapcsolódott témájában a 46 esztendős kiskunhalasi Forrás-klub május 22-i rendezvénye a Közösségek Házában. Az estet a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezte.
Döme Gábor mesélt a Forrás-Új Tükör Klubban (galéria)
Közélet

Döme Gábor mesélt a Forrás-Új Tükör Klubban (galéria)

Közel másfél órán át mesélt sikereiről, kudarcairól, az életéről, a vállalkozásáról és a családjáról Döme Gábor. A kiskunhalasi sporthorgász februárban világbajnoki címet nyert a magyar válogatottal, ennek apropóján volt a Forrás-Új Tükör Klub vendége. A méltán népszerű személyiség kendőzetlenül válaszolt beszélgetőtársa, Jáger Levente kérdéseire.
Nagy öröm Halason énekelni (galéria)
Kultúra

Nagy öröm Halason énekelni (galéria)

Gál Gabi mondta ezt a Forrás-Új Tükör Klub április 30-i estjén, ahol vendégként volt jelen. A Halasról származom sorozat vele folytatódott a Közösségek Házában a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezésében. Gabit egykori, zeneakadémiai növendéktársa és jelenlegi pedagógus kolléganője, Jean Klára kísérte zongorán. 
Itthon, otthon (galéria)
Kultúra

Itthon, otthon (galéria)

A Forrás-Új Tükör Klub április 24-i rendezvényének vendége Tallér Edina író, újságíró és Gerner Csaba színművész volt. A Halasról származom sorozat keretében beszélt gyermekkoráról, felnőtt éveiről, pályájáról és családjáról a házaspár. Itthon otthon köszönthettük őket.