Ildi kibirkózta!
Sport

Ildi kibirkózta!

Örökké emlékezetes napot tölthettünk el szombaton Belgrádban, a serdülő birkózó Európa-bajnokságon. Fődi Ildikó, a Kiskunhalasi Birkózó Klub versenyzője a nemzeti válogatott színeiben az egyetlen magyar érmet szerezte meg a kontinensviadalon. Négy mérkőzéséből hármat megnyert, kettőt tussal.
Újabb EB-bronz
Sport

Újabb EB-bronz

Szép hévégje van a halasi sportnak. Újabb remek nemzetközi eredményről kaptunk hírft. Ezúttal a kyokushin Európa-bajnokságról, ahol Csobánci Vilmos kiválóan szerepelt.
Viki megsérült
Sport

Viki megsérült

Térdsérülést szenvedett Felhő Viktória, a Kiskunhalasi Birkózó Klub versenyzője Szombathelyen, az U23-as Európa-bajnokságon. Az orosz Ljubov Ovcsarova ellen lépett szőnyegre és már az első pillanatokban látni lehetett, hogy baj történt, így a zsanai lánynak nem is volt esélye. Mint megtudtuk: mivel Viki a negyeddöntőben kapcsolódott be a küzdelmekbe, ellenfele pedig bejutott a fináléba, így ő a bronzéremért birkózhatott vona, de ebben a sérülése akadélyozza meg.
Felhő Viki az EB-n birkózhat
Sport

Felhő Viki az EB-n birkózhat

Tavaly nyáron Stockholmban, a korosztályos Európa-bajnokságon birkózhatott Felhő Viktória, akkor a 14. helyen végzett. A Kiskunhalasi Birkózó Klub országos bajnok versenyzője most újra kontinensviadalon szerepelhet, ugyanis ő képviseli Magyarországot az U23-as, hazai rendezésű Európa-bajnokságon - tudtuk meg Csapi Antaltól, a helyi egyesület elnökétől.