Elköszönt a képviselő-testület
Közélet

Elköszönt a képviselő-testület

2014. október 22-én alakult meg, és ha csak valami rendkívüli ok miatt nem kell összeülnie, akkor csütörtökön tanácskozott utoljára ebben az összetételben a halasi képviselő-testület. Négyen egészen biztosan nem lesznek ott a következő ciklusban a döntéshozásban. Fülöp Róbert polgármester valamennyi képviselőnek személyes ajándékot adott át a búcsú kapcsán.
Búcsú és köszönet a cikluszáró testületi ülésen
Közélet

Búcsú és köszönet a cikluszáró testületi ülésen

Farkas Dániel alpolgármester és Váradi Krisztián képviselő elbúcsúzott a helyi közélettől a képviselő-testület cikluszáró tanácskozásán. Mindketten köszönetet mondtak azoknak, akik segítették a munkájukat. Laskovicsné Terzics Edit, dr. Skribanek Zoltán, Kuris István László, valamint Vincze Attila képviselő az elmúlt öt év eredményeit idézte fel.
(►)Táncos sétányavató (galéria)
Közélet

(►)Táncos sétányavató (galéria)

Éppen negyedszázados Kiskunhalas és Nowy Sacz (Újszandec) testvérvárosi kapcsolata, amely az évek alatt egyre szorosabb lett.  A halasiak úgy döntöttek, Kuris István László képviselő kezdeményezésére, hogy a városháza és a piac közötti járdaszakaszt Újszandec sétánynak nevezik el. Az ünnepélyes, táncos avató szombaton délelőtt volt.