Február végére kész az új csarnok
Gazdaság

Február végére kész az új csarnok

Évtizedes terve vált valóra a kiskunhalasi Ganzair Kft. munkatársainak. Hamarosan elkészül a több mint ezer négyzetméteres új összeszerelő csarnok, amelyet a korábbi üzemépület mellé építettek. A beruházásra a kormány versenyképességi támogatást is biztosított.
Vasút és fürdőfejlesztés
Közélet

Vasút és fürdőfejlesztés

A Halas Televízió exkluzív interjút készített Szijjártó Péter külügyminiszterrel, aki a Beszéljünk róla magazin vendégeként válaszolt a kérdéseinkre. A szerdán este fél nyolckor látható műsorban szó lesz a Belgrád-Budapest vasútvonal gazdasági hatásairól, beleértve az új logisztikai központ nyújtotta lehetőségeket.
A VOLÁNBUSZ közleménye
Közélet

A VOLÁNBUSZ közleménye

A VOLÁNBUSZ Zrt. Kommunikációs Igazgatósága közleményt jutatott el a Halasmédia szerkesztőségébe a megújuló kiskunhalasi autóbusz-állomás újjáépítésével összefüggésben. A társaság az átépítés alatti ideiglenes állomással kapcsolatos információkat osztja meg, illusztráció kíséretében. A közleményt változatlan formában közreadjuk.
Már állnak Halas új kultúrterének falai (galéria)
Közélet

Már állnak Halas új kultúrterének falai (galéria)

Alig három hete számolt be hírportálunk a „Kincsem Ház Kultúrtér” néven futó projekt alapozási munkáinak megkezdéséről. A Hirling Lovasparkban folyó beruházás jól halad a készenlét felé és már állnak a falak, a koszorú is hamarosan körbe ér. Juhász Tibor, a kedvezményezett Halasi Szabadidő Központ Nonprofit Kft. képviselőjenként azt nyilatkozta, határidő előtt várható az épület átadása.