Tovább szépül a Dékáni Sportcsarnok
Gazdaság

Tovább szépül a Dékáni Sportcsarnok

Pár perccel ezelőtt kaptuk hírt, miszerint Kiskunhalason hamarosan egy újabb nagy volumenű beruházás valósulhat meg. A Magyar Kézilabda Szövetség Tornaterem felújítási pályázatának IV. ütemében Kiskunhalas Város Önkormányzata sikerrel pályázott. Ennek értelmében 130 millió forintot kap a város a Dékáni Árpád Szakgimnázium és Szakközépiskola sportcsarnokának további fejújítására.
Debütált az új díszlet
Sport

Debütált az új díszlet

A piros fémes zöldre vált. Kedden este fél 8-kor volt először látható a Halas Televízió sportműsorának új díszlete és új arculata. Sok munkaórával született meg a váltás. A tervezés, a felirat és szignál elkészítése a Halasi Média és Kultúra Kft. saját kivitelezésében történt, a díszletbe dekoratőrök, a Giorgio Dekor munkatársai is besegítettek.
Már nem kell bukdácsolni
Közélet

Már nem kell bukdácsolni

Felújították a főtéri Spar Áruház körüli járdaszakaszt. Korábban itt több helyen összetöredezett, felgyűrődött a burkolat, esős időben pedig nagy tócsák alakultak ki a süllyedések miatt.
Járdafelújítás a Magyar utcán
Közélet

Járdafelújítás a Magyar utcán

Hamarosan megkezdődik a töredezett aszfaltburkolat cseréje a kórház mögötti szakaszon. A munkálatokat az önkormányzat és az egészségügyi intézmény finanszírozza.