Kétgólos halasi győzelem a vadkertiek ellen (galéria)
Sport

Kétgólos halasi győzelem a vadkertiek ellen (galéria)

Nem játszott jól, de ami a legfontosabb, itthon tartotta a három bajnoki pontot a Faddikorr-Kiskunhalasi FC a Soltvadkert elleni mérkőzésen. A szomszédvári rangadó presztizse ugyan sokat kopott az elmúlt években, azért ennél a párosításnál mindig lehet számítani izgalomra. Ezúttal a vadkertiek okoztak némi riadalmat a mérkőzés elején a halasiaknak, akik aztán az első félidő hajrájában eldöntötték a három pont sorsát.
Keceli siker az Ingenium Kupán (galéria)
Sport

Keceli siker az Ingenium Kupán (galéria)

Hatodik alkalommal rendezte meg a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium az Ingenium Kupát. A kispályás focitornára négy halasi általános iskola mellett a keceliek is neveztek. Ismét jó meccseket hozott a megméretés, ezúttal a tavalyi bronzérmes keceli csapat vihette haza az elsőnek járó serleget.
Bronzérem a belügyi országos focibajnokságon
Sport

Bronzérem a belügyi országos focibajnokságon

Harmadik helyet szerezte meg a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság azon a kispályás labdarúgó-bajnokságon, amelyen 16 belügyi csapat meccselt egymással. A tíztagú megyei válogatottban nyolc halasi tűzoltó szerepelt.
Tényleg madaras volt az RFC meccse (galéria)
Sport

Tényleg madaras volt az RFC meccse (galéria)

A Madaras volt a Kiskunhalasi Szilády RFC ellenfele a megyei III. osztályú bajnokság szombat délutáni mérkőzésén. A találkozó nemcsak az öt gólról és a halasi győzelemről marad emlékezetes, ugyanis a 90 perc folyamán többször is visszatért egy liba a Bundzsák Dezső Sportközpontba és leszállt a pályára, miközben zajlott a mérkőzés.
Átadták a  Bernáth-rekortánt (galéria)
Közélet

Átadták a Bernáth-rekortánt (galéria)

Izgatott, sportolni vágyó diákok foglalták el szerdán kora este a Bernáth Lajos Kollégium új rekortánpályáját, amelyet a nyár folyamán alakítottak ki 27,5 millió forintos beruházás keretében. A létesítmény ünnepélyes átadása most volt, ennek apropóján, mielőtt a diákok birtokba vették volna a játékteret, gálamérkőzést játszott a kollégium csapatával az önkormányzat válogatottja.