Szilády ezüstérem a Kebpro Kupán (galéria)
Sport

Szilády ezüstérem a Kebpro Kupán (galéria)

Az U10-es korosztály számára rendezték meg szombaton a Buborékban, a Szilády-Kebpro Kupát. A megméretésen hét csapat lépett pályára, mindenki játszott mindenkivel, így délutánra már hat meccs volt a fiatalok mögött. A házigazda négy győzelemmel, két döntetlennel a második helyet szerezte meg az MTK mögött.
A kicsik jöttek, láttak, győztek (galéria)
Sport

A kicsik jöttek, láttak, győztek (galéria)

Eredetileg nem indult volna a X. Szilády-Merkbau Kupán az RFC U8-as csapata, azonban a szegediek távolmaradása okán gyorsan összekapták magukat Kárász Zsolt tanítványai. Nem is akárhogyan sikerült ez, ugyanis a kicsik, egy évvel idősebb társaik közül is kitűntek, sőt a döntőben sem engedték ki kezükből a győzelmet. A díjakat, elismeréseket Knáb János, a Merkbau Kft. ügyvezető-tulajdonosa, valamint Farkas Dániel alpolgármester, valamint Kárászné Botka Nóra egyesületi elnök adta át.
Szilády Kupa: három halasi a legjobb négy között (galéria)
Sport

Szilády Kupa: három halasi a legjobb négy között (galéria)

Izgalmas mérkőzésekkel folytatódott a XII. Szilády Kupa, amelyen a szombati napon már komoly volt a tét. Eldőlt, hogy a halasi középiskolák közül három (Szilády, Bibó, Dékáni) jutott be a legjobb négy közé, ahová rajtuk kívül még a jó focit bemutató Nowy Sacz került. A nap mérkőzését a Tekó és a Szilády játszotta, a csapatok megosztoztak a pontokon így eldőlt, hogy a II. Rákóczinak selejtezőt kell játszania a továbbjutásért, amelyet azonban elvesztett. A kupavédő Bibónak a legjobb a mérlege, eddig három győzelme mellett egyetlen döntetlen volt.
Elkezdődött a XII. Szilády Kupa (galéria)
Sport

Elkezdődött a XII. Szilády Kupa (galéria)

Újkori történetének második, a korábbi évek labdarúgótornáit beleszámítva a tizenkettedik állomásához érkezett a Szilády Kupa. Az általános-, valamint a középiskolák, valamint a női csapatok részére kiírt sportesemény péntektől vasárnapig tart a Dékáni-sportcsarnokban. Az ünnepélyes megnyitóra és a nyitómérkőzésre megteltek diákokkal, focibarátokkal a lelátók. A nap meccsét a Dékáni és a Szilády játszotta.
A Cel nyerte a szombati rangadót (galéria)
Sport

A Cel nyerte a szombati rangadót (galéria)

Már csak hat csapat veretlen három fordulót követően a Connextion Városi Kispályás Teremlabdarúgó-bajnokságon. Szombaton 11 mérkőzést rendeztek, többek között a Cel - Sóstó rangadót is. A Sóstónak mindenképpen nyerni kellett volna ahhoz, hogy továbbra is versenyben legyen a legerősebb ligáért a rájátszásban. A találkozót Lőrincz Attila első percben szerzett szépségdíjas gólja döntötte el.