Kecskés doktor, az empatikus sebész,  a kitartó úszó és a boldog nagypapa (galéria)
Közélet

Kecskés doktor, az empatikus sebész, a kitartó úszó és a boldog nagypapa (galéria)

Akik nagyon sokat tudtak eddig dr. Kecskés Istvánról, még azoknak is sok újdonságot tartalmazott az a beszélgetés, amely a Forrás-Új Tükör Klubban volt kedden este. A közel másfél órás, kötetlen csevegés során kirajzolódott egy empatikus sebész életrajza, amelyben fontos helyen van a család, a munka és egy régi-új szenvedély, az úszás. 
Dr. Kecskés István a klubban
Kultúra

Dr. Kecskés István a klubban

Újabb állomásához érkezik Kiskunhalason a Forrás-Új Tükör Klub. Ma este egy sebész-orvos lesz a program főszereplője.
A tollam dala
Kultúra

A tollam dala

A Forrás-Új Tükör Klub irodalmi esttel folytatódott augusztus 13-án a Közösségek Házában. Horváthné Balogh Zsuzsával beszélgetett legújabb verseiről Király Gábor, a rendezvény házigazdája. A programot a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezte. 
Forrás Klub Balogh Zsuzsával
Kultúra

Forrás Klub Balogh Zsuzsával

Novellákat és verseket is ír a nyugdíjas ápolónő, Balogh Zsuzsa. A több kötetes szerző lesz a vendége a Forrás- Új Tükör Klub keddi programjának. Az alkotó munkásságáról és legújabb verseiről szól majd a beszélgetés. A program, melyen versek is elhangzanak, augusztus 13-án 18 órakor kezdődik a Sétáló utcai Közösségek Házában.
„Öröm volt nekem a tanítás” (galéria)
Közélet

„Öröm volt nekem a tanítás” (galéria)

Baráth Józsefet köszöntötték a Forrás-Új Tükör Klubban augusztus 6-án. A népszerű művész-tanár szeretettel beszélt egykori diákjairól, a pedagógus pályáról. A jelenlevők betekintést nyerhettek abba is, hogyan alakult az élete. A programot a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezte.