„Tűz és víz az életem” (galéria)
Kultúra

„Tűz és víz az életem” (galéria)

Oknyomozó újságíró, könyv- és dalszerző, egy igazi bohém figura millió sztorival, emlékkel az elmúlt közel hatvan évéből. Posztobányi László, vagy ahogy nagyon sokan ismerjük Poszi volt a vendége a Forrás-Új Tükör Klub kedd esti rendezvényének. A beszélgetésen szóba került, hogy miért is lett katona, hogyan ismerkedett meg D. Nagy Lajossal, Korda Györggyel és miért is maradt nála annak idején Máté Péter inge. Poszi elmondta azt is, hogy az élete időnként olyan volt, mint a félbehagyott dolgok kiállítása.
Poszi a Forrás-Új Tükör Klubban
Közélet

Poszi a Forrás-Új Tükör Klubban

Posztobányi László, vagy ahogy nagyon sokan ismerik Poszi vendégeskedik a Forrás-Új Tükör Klub keddi összejövetelén. A Közösségek Házában, 18 órától egy igazán sokoldalú személyiség, sokat megélt újságíró, dalszövegíró, énekes zenész és boldog apa, nagyapa mesél majd a hallgatóságnak.
(►) Marika csodálatos utazása
Kultúra

(►) Marika csodálatos utazása

Ritkán hallani vastapsot egy élménybeszámolót követően. Dr. Ladóczki Mária kedden este a Forrás-Új Tükör Klub rendezvényén megkapta a közönség maximális elismerését egy szellemes, helyenként komoly, kerek és a figyelmet az utolsó utáni pillanatokig lekötő előadásáért. Marika hat hetet töltött egy emberi jogokkal foglalkozó nemzetközi szervezetben Indiában és Sri Lankán. Azt mondta a nem mindennapi utazásról, hogy nagyon sokat tanult azokban a napokban.
Különleges útiélmények Indiából és Sri Lankából
Kultúra

Különleges útiélmények Indiából és Sri Lankából

Ladóczki Mária a nyár folyamán több hetet töltött kint Indiában és Sri Lankán, ahol emberjogi aktivistaként a nők helyzetét vizsgálta. A nem mindennapi élményeit velünk, halasiakkal is megosztja majd a Forrás-Új Tükör Klub jövő keddi estjén.
Könyvbemutató
Kultúra

Könyvbemutató

A Közösségek Házában működő Forrás-Új Tükör Klub könyvbemutatónak adott otthont szeptember 11-én. A Vedres házaspár Elhagyott utakon című kötetét ajánlották az érdeklődők figyelmébe a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezésében. A programon részt vettek a könyv készítői, akiket kérdezhettek is a klubtagok.