Az Újvilág vonzásában
Közélet

Az Újvilág vonzásában

A Forrás-Új Tükör Klubban január 14-én a Greguss színészcsalád vendégeskedett Szabadkáról. Az esten Király Gábor, a rendezvény házigazdája Zalánt, a családfőt, Herminát, a feleségét és Lillát, a lányukat kérdezte választott hivatásukról, életútjukról, magánéletükről, terveikről. A programot a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezte.
Színház a családban
Kultúra

Színház a családban

Újabb témával jelentkezik a Forrás - Új Tükör Klub. Január 14-én, vagyis ma este egy szabadkai színészcsalád tagjai, G. Erdélyi Hermina,  Greguss Zalán és Greguss Lilla érkeznek vendégségbe.
Én ide mindig hazajövök! (galéria)
Kultúra

Én ide mindig hazajövök! (galéria)

Az Omega producere, szövegírója Trunkos András vendégeskedett kedden este a Forrás-Új Tükör Klubban. A közel 90 perces beszélgetés során a Rolls Frakció egykori zenésze felidézte kiskunhalasi élményeit, de beszélt az idei év terveiről.  Kiemelte, ő Kiskunhalasra mindig hazajön.
Trunkos András a Forrás-Új Tükör Klubban
Kultúra

Trunkos András a Forrás-Új Tükör Klubban

Közel 250 dal szövegét írta,  a legendás Rolls Frakció basszusgitárosa volt,  szerzeményeit a Bikini, az Omega, Szűcs Judith, az Apostol, Slamovits István énekli, énekelte. Mostanság producer, de könyveket is írt,  felesége volt Temesvári Andrea, együtt élt Bíró Icával. Trunkos Andrásnak lesz miről mesélnie a Forrás-Új Tükör Klubban.
„Azzal ártunk, ha nem segítünk” (galéria)
Közélet

„Azzal ártunk, ha nem segítünk” (galéria)

A Forrás-Új Tükör Klub idei sorozatának az egyik leghosszabb előadása volt a legutóbbi, amelynek Nagy József állomásvezető mentőtiszt volt a vendége. A jelenlévők hasznos ismeretekkel gazdagodhattak az újraélesztéssel kapcsolatban, ráadásul néhány tévhitet is igyekezett eloszlatni a mentőtiszt. Mindezt csipetnyi humorral fűszerezte, ráadásul igen élményszerű volt mindaz, amit elmondott.