A közönség szeretete motivál (galéria)
Kultúra

A közönség szeretete motivál (galéria)

- A közönség szeretete motivál és az, hogy most is ennyien eljöttetek és meghallgattatok - mondta  D. Nagy Lajos a Forrás-Új Tükör Klub kedd esti beszélgetésén. A Bikini együttes énekese beszélt kiskunhalasi élményeiről,  a készülő szólólemezéről és arról is, hogy miért vállalkozott műfordításra.
(►) Sacra Hungarorum
Kultúra

(►) Sacra Hungarorum

Mire figyelmeztetnek bennünket a magyarságra vonatkozó próféciák? Kik vagyunk mi és mi most a legfontosabb feladatunk? Többek között ezekre a kérdésekre kaphattak választ azok, akik ellátogattak november 5-én a Forrás - Új Tükör Klub előadására.
Nagyon jó ide hazajönni! (galéria)
Kultúra

Nagyon jó ide hazajönni! (galéria)

A Fonogram-díjas Napra énekesnője, a kiskunhalasi születésű Krámli Kinga volt a vendége a Forrás-Új Tükör Klub péntek esti programjának. Kinga tiszta lelke, közvetlen stílusa és fantasztikus énekhangja varázsolta el a jelenlévőket. Az énekesnő szívesen mesélt pályájának minden állomásáról és még a közönséget is megénekeltette. A végén pedig neki daloltak a nézők, ugyanis éppen pénteken ünnepelte a születésnapját.
Kinga a klubban
Kultúra

Kinga a klubban

Pénteken, vagyis ma este folytatódik a Forrás-Új Tükör Klub Halasról származom sorozata. Ezúttal Krámli Kinga népdalénekes lesz a vendég, aki mesél halasi kötődéséről és zenei karrirerjéről is.