Szépen terített asztal (galéria)
Kultúra

Szépen terített asztal (galéria)

A Forrás-Új Tükör Klub legutóbbi programjának középpontjában a gasztronómia állt. Az étkezési kultúrát témául választó előadás számos érdeklődőt vonzott a Közösségek Házába. A szakma jeles kiskunhalasi képviselői szolgáltak számos érdekességgel a közönségnek a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezésében.
Szépen terített asztal
Közélet

Szépen terített asztal

Kedden este ismét jeles vendége lesz a Forrás-Új Tükör Klubnak. A köztiszteletnek örvendő tanár, a szakácsművészetben és a gasztrokultúrában is jártas Illés Lajos osztja meg gondolatait a hallgatósággal Szépen terített asztal címmel.
Baráth József 89
Kultúra

Baráth József 89

A Forrás-Új Tükör Klub augusztus 7-i kerti partyján Baráth Józsefet köszöntötték a jelenlevők 89. születésnapja alkalmából. A köztiszteletnek örvendő művész-tanár 65 éve él Kiskunhalason, és azt mondta, nagyon megszerette a várost. 
Útlevél a lehetőségek birodalmába
Kultúra

Útlevél a lehetőségek birodalmába

A Közösségek Házában folytatódott a Halasról származom című beszélgetős sorozat. A Forrás-Új Tükör klub július 17-i rendezvényén Király Gábor házigazda vendégét, Tiborszky Péter tolmácsot kérdezte életútjáról. A program a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezésében valósult meg.
Kedd esti kulturális program
Kultúra

Kedd esti kulturális program

A Forrás Új Tükör Klub rendszeresen kínál programokat a nyár folyamán a kiskunhalasi  Közösségek Házában. Kedden este is egy rendezvényre várja az érdeklődőket a szervező Halasi Média és Kultúra Kft.