(►) Így készült a Halas TV új híradódíszlete
Közélet

(►) Így készült a Halas TV új híradódíszlete

Sok-sok tervezésre, kreativitásra és szorgos kézre volt szükség ahhoz, hogy megvalósulhasson egy régóta tervezett, látványos projekt a Halas Televízióban. Több mint tíz év után elkészült az új híradós díszlet, amit most mellékelt videónkban Önök is megtekinthetnek.
Elkészült a Halas TV új híradódíszlete
Közélet

Elkészült a Halas TV új híradódíszlete

December közepe óta komoly átalakítási munkálatok zajlottak a Halas Televízió stúdiójában. Ez idő alatt teljesen átalakult, megújult a Híradó díszlete. A ma esti adás már ebből az új környezetből jelentkezik majd.
(►) A fenyődíszítés buktatói
Kultúra

(►) A fenyődíszítés buktatói

Van ahol még az udvarokban, erkélyeken várakoznak a karácsonyfáknak szánt fenyők, de hazánkban is egyre többen már napokkal a szenteste előtt feldíszítik a fát. A fenyők közül idén az ezüstfenyő a sláger. A karácsonyfa készítéskor célszerű ügyelni a biztonságra is, vagyis megbízható izzók kerüljenek rá, illetve jobb, ha nem teszünk rá, vagy a közelébe égő gyertyát, mert a fa könnyen lángra kaphat. Ahol házi kedvencek, illetve kisgyermekek vannak, arra is ügyelni kell, hogy ne tudják a fát feldönteni.
(►) János lett a nyolcadik bejutó
Kultúra

(►) János lett a nyolcadik bejutó

Nincs több hely, mind a nyolc énekes kilétére fény derült. A XI. Pont Karaokeverseny zsűrije az elmúlt hetekben összesen nyolc produkciót választott ki a műsorban elhangzott 17 dal közül. A Pont magazin legutóbbi adásában Marosán János nevét rejtette a boríték, így ő lett az utolsó bejutó a top8-as mezőnyben.