Mi is hozzáteszünk egy kicsit a gyógyuláshoz...
Közélet

Mi is hozzáteszünk egy kicsit a gyógyuláshoz...

Nagy József azért akart mentőtiszt lenni, hogy még többet segíthessen azoknak a betegeknek, akik nagy bajban vannak. Immáron 28 éve mentőzik a kiváló szakember, aki a közelmúltban vehette át Kiskunhalas Város Egészségügyéért Díjat. A kiskunhalasi mentőállomás vezetője azt mondja, az elismerés az egész kollektíva munkájának az elismerése.
Suzuki és BMW ütközött az 53-as főúton (galéria)
Sziréna

Suzuki és BMW ütközött az 53-as főúton (galéria)

Az úgynevezett Karaván-kanyar után történt baleset szombaton, nem sokkal negyed kilenc előtt. Helyszíni információk és elsődleges adatok szerint a Kiskunhalas felől közlekedő BMW átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra, majd keresztbefordult az úton. A Pirtó felől érkező Suzuki sofőrje már nem tudta elkerülni az ütközést. Több mentőautót riasztottak és a halasi tűzoltók is a helyszínre érkeztek.
 (►) Csoda, hogy túlélte: szörnyű baleset az 53-as főúton  (galéria)
Sziréna

(►) Csoda, hogy túlélte: szörnyű baleset az 53-as főúton (galéria)

Csodát emlegettek azok, akik látták azt az Opel Astra-t, amely kedden délután, nem sokkal öt óra után egy fának ütközött, majd az oldalára borult Kiskunhalas közelében, az 53-as főúton. A szabadkai rendszámú autó sofőrjét a tűzoltók emelték ki az összeroncsolódott járműből, amelynek eleje a felismerhetelenségig deformálódott.
Két autó és egy kamion ütközött az Átlós úti kereszteződésben (galéria)
Sziréna

Két autó és egy kamion ütközött az Átlós úti kereszteződésben (galéria)

Egy súlyos és három könnyű sérültje van annak a karambolnak, amely hétfőn hajnali fél hat körül történt Kiskunhalason, az Átlós út és a Szabadkai út kereszteződésében. Egy román rendszámú Opel Zafira sofőrje az Átlós úton haladt a Tó utca irányából, amikor a  csomóponthoz érve nem adott elsőbbséget a védett úton haladó Volkswagen Polo-nak, amelynek nekiütközött. Ezután mindkét személyautó egy kamionnak csapódott.