Nagyon jó újra a gyermekek között lenni
Közélet

Nagyon jó újra a gyermekek között lenni

Az elmúlt 41 esztendőben csak hat olyan hónap volt, amikor Kovács Sándor pihent és nem a pedagógusi pályájával foglalkozott. Nyugdíjba ment ugyan a Kertvárosi Általános Iskola korábbi igazgatója, de matematika-fizika szakos tanárként újra a katedrára állt. Azt mondja, nagyon jó érzés számára újra a gyermekek között lenni.
Ez az én életem, elégedett vagyok vele!
Közélet

Ez az én életem, elégedett vagyok vele!

Jeles évfordulót ünnepelhetett a közelmúltban városunk köztiszteletnek örvendő szülész-nőgyógyász főorvosa, dr. Jerémiás Attila. Éppen ötven esztendővel ezelőtt fejezte be az orvosi egyetemet és tért vissza a halasi kórházba. A kiváló szakember, többszörös orvos világbajnok atléta arról is mesélt, hogy mennyire elégedett a pályafutásával és az életével.
Tamás másfél hónapja Ázsiában
Közélet

Tamás másfél hónapja Ázsiában

Egy kiskunhalasi fiatalember világgá ment, a saját megfogalmazása szerint volt egy pillanat, amikor eldöntötte, hátat fordít eddigi életének. Szabadi Tamás másfél hónapot volt Thaiföldön és Kambodzsában, úgy hogy nem volt nála bankkártya, készpénz és a SIM kártyát is kettétörte. Azt mondja, hatalmas élmény és tapasztalat volt az egész utazás.