Aknába esett borjút mentettek a tűzoltók
Sziréna

Aknába esett borjút mentettek a tűzoltók

Különleges riasztást kaptak a napokban a kiskunhalasi tűzoltók. Tompáról, egy tehenészetből kértek tőlük segítséget, ugyanis egy közel kétmázsás borjú egy három méter mély aknába esett.
Reggeli riasztás a bankból
Sziréna

Reggeli riasztás a bankból

Beriasztott a főtéren lévő bankfiók tűzjelzője, rövid időn belül a helyszínre érkezett egy halasi tűzoltóegység, a biztonsági szolgálat és a rendőrség. Szerencsére nem volt szükség beavatkozásra.
Suzuki és BMW ütközött az 53-as főúton (galéria)
Sziréna

Suzuki és BMW ütközött az 53-as főúton (galéria)

Az úgynevezett Karaván-kanyar után történt baleset szombaton, nem sokkal negyed kilenc előtt. Helyszíni információk és elsődleges adatok szerint a Kiskunhalas felől közlekedő BMW átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra, majd keresztbefordult az úton. A Pirtó felől érkező Suzuki sofőrje már nem tudta elkerülni az ütközést. Több mentőautót riasztottak és a halasi tűzoltók is a helyszínre érkeztek.
 (►) Csoda, hogy túlélte: szörnyű baleset az 53-as főúton  (galéria)
Sziréna

(►) Csoda, hogy túlélte: szörnyű baleset az 53-as főúton (galéria)

Csodát emlegettek azok, akik látták azt az Opel Astra-t, amely kedden délután, nem sokkal öt óra után egy fának ütközött, majd az oldalára borult Kiskunhalas közelében, az 53-as főúton. A szabadkai rendszámú autó sofőrjét a tűzoltók emelték ki az összeroncsolódott járműből, amelynek eleje a felismerhetelenségig deformálódott.
Bronzérmesek lettek a halasi tűzoltók
Sport

Bronzérmesek lettek a halasi tűzoltók

A bronzmérkőzésen a tavalyi első Pécs csapatát legyőzték a halasi tűzoltók, így az igen előkelő harmadik helyet szerezték meg a Tűzkakas Országos Strandfoci Bajnokságon. A megméretésen első alkalommal vett részt a Kiskunmajsai Katasztrófavédelmi Őrs válogatottja, amely az ötödik helyen zárt.