Országos elődöntőbe jutott a Kertváros (galériával)
Sport

Országos elődöntőbe jutott a Kertváros (galériával)

Magabiztos teljesítménnyel és a szurkolótábor hathatós, hangos támogatásával jutott be a diákolimpia játékos sportverseny országos elődöntőjébe a Kertvárosi Általános Iskola. A megye hat legjobb csapata Kiskunhalason mérte össze tudását, a kertvárosi sportcsarnokban nyolc feladat várt valamennyi résztvevőre. 
Új lakásrendelet új szabályokkal
Közélet

Új lakásrendelet új szabályokkal

Több újdonságot is tartalmaz Halas új lakásrendelete, amit a legutóbbi képviselő-testületi ülésen fogadtak el. Az egyik fő változás az, hogy most már a szociális bérlakásokat is meg kell pályázni és maximum 10 évig lehet önkormányzati bérlakásban élni. Az új rendelet mindenkit arra fog ösztönözni, hogy munkába álljon, és ne halmozzon fel tartozást.
Szép volt, Kertváros!
Sport

Szép volt, Kertváros!

Nem vallott szégyent a játékos sportverseny diákolimpia országos döntőjében a Kertvárosi Általános Iskola. Az intézmény első alkalommal került be a legjobb nyolc csapat közé, a tíz fordulón át tartó megméretés kemény próbatételt jelentett, volt olyan játék, ahol a kertvárosiak a harmadik idővel értek a célba.
Hajrá, Kertváros!
Sport

Hajrá, Kertváros!

Eger a házigazdája a játékos sportverseny diákolimpia országos döntőjének. A legjobb nyolc csapat között ott van a Kertvárosi Általános Iskola, amely eddig fantasztikusan menetelt. Az intézmény először lehet ott a fináléban, ahol nehéz dolga lesz, de mindenki nagyon elszánt.