A CorsoVerona-Retro állt az élre (galéria)
Sport

A CorsoVerona-Retro állt az élre (galéria)

Parázs fordulót játszottak vasárnap a Connextion Kupa városi kispályás teremlabdarúgó-bajnokságban. Látványos gólok, egy sajnálatos sérülés és egy rangadó, amely nemcsak a játék miatt maradt emlékezetes. Az utolsó két körben tovább fokozódnak az izgalmak, a Totya Boltja, Rose, Cel hármasának csatájából egy negyedik, a CorsoVerona került ki győztesen, mert egyelőre az élre állt az A-ligában.
Már a Cel sem veretlen
Sport

Már a Cel sem veretlen

A rájátszás 4. fordulójával szombaton folytatódott a 25 csapatos Connextion Kupa Városi Teremlabdarúgó Bajnokság a Bibó-gimnáziumban. Várható eredmények, bombameglepetések váltogatták egymást. Az egyik ilyen váratlan eredményt a Totya Boltja nyújtotta azzal, hogy legyőzte az eddig makulátlant Cel FC-t.(fotónkon) Két fordulóval a vége előtt már körvonalazódik a három liga élcsoportja is.
A „sírból” hozta vissza a Retro
Sport

A „sírból” hozta vissza a Retro

Vasárnap a rájátszás harmadik fordulójával folytatódott a Connextion Kupa Városi Teremlabdarúgó Bajnokság a Bibó-gimnáziumban. A forduló legnagyobb meglepetését a CorsoVerona-Retro (fotónkon) okozta, a Cel FC szinte „átgázolt” a Feromax csapatán a Rose FC pedig 0-2-ről nyert és hozta a papírformát.
Bibós győzelem a Szilády Kupán (galéria)
Sport

Bibós győzelem a Szilády Kupán (galéria)

Három halasi iskola jutott a Szilády Kupa legjobb négy csapata közé Az álomdöntőt remélők már az elődöntőben megnézhették a Szilády és a Bibó mérkőzését, ahol drámai csatában hetesekkel a bibósok jutottak tovább. A másik ágról, némi meglepetésre, de teljesen megérdemelten a Dékáni került be a fináléba. A kupa sorsáról egyetlen gól döntött, így Pocsai Ákos emelhette magasra a serleget. A lányoknál Szilády győzelem született egy gólzáporos, sima meccsen.
A Szilády és a Bibó a legjobb négy között (galéria)
Sport

A Szilády és a Bibó a legjobb négy között (galéria)

A házigazda Szilády Áron Református Gimnázium három győzelemmel és egy döntetlennel jutott be a legjobb négy közé a XI. Szilády Kupán. Ott van még a vasárnap reggeli eldöntőben a Bibó István Gimnázium is, amely magabiztosan verte a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnáziumot és Szakgimnáziumot a továbbjutásért vívott szombat esti mérkőzésen. Ugyancsak a döntőért meccselhet a kecskeméti Katona József Gimnázium, a Tomori - Dékáni találkozót vasárnapra halasztották.