A vasárnapi dallista
Kultúra

A vasárnapi dallista

Küldjön jókívánságot, egy hűsítő dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. Az augusztus 18-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Dallista augusztus 11.
Kultúra

Dallista augusztus 11.

Köszöntse dallal ismerősét, barátját, rokonát és küldjön jókívánságot a Szabadkai Magyar Rádión keresztül! A Délvidék legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14 órától 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából hírportálunkon is böngészhet! Az augusztus 11-i dalok listája és a rádió elérhetőségei az alábbiakban található.
Kell még egy szó a friss dallistában
Kultúra

Kell még egy szó a friss dallistában

Köszöntse dallal ismerősét, barátját, rokonát és küldjön jókívánságot a Szabadkai Magyar Rádión keresztül! A Délvidék legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14 órától 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából hírportálunkon is böngészhet! Az augusztus 04-i dalok listájában mások mellett egy Demjén Ferenc (címképen) dal, a "Kell még egy szó" is szerepel. A rádió elérhetőségei az alábbiakban található.

Július utolsó dallistája
Kultúra

Július utolsó dallistája

Köszöntse dallal ismerősét, barátját, rokonát és küldjön jókívánságot a Szabadkai Magyar Rádión keresztül! A Délvidék legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14 órától 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából hírportálunkon is böngészhet! A július 28-i dalok listájában egy Szécsi Pál (címképen) szám is szerepel. A rádió elérhetőségei az alábbiakban található.
Kívánságlista július 21.
Kultúra

Kívánságlista július 21.

Köszöntse dallal ismerősét, barátját, rokonát és küldjön jókívánságot a Szabadkai Magyar Rádión keresztül! A Délvidék legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14 órától 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából hírportálunkon is böngészhet! A július 21-i dalok listája és a rádió elérhetőségei az alábbiakban található