Citeramuzsika szólt a belvárosban
Kultúra

Citeramuzsika szólt a belvárosban

Citera- és énekszó állította meg Halason szombat délelőtt a járókelőket. A Hősök terén, az ivókútnál egymást váltották a citeramajális résztvevői. Idén hét fellépő csoport adott ízelítőt abból, hogy mit tud ez a hangszer.
Közel a fesztiválhoz
Kultúra

Közel a fesztiválhoz

Freddie képviselte tavaly Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. Idén újra részt vesz a nemzetközi versenyen, ezúttal azonban a tudósítók táborát erősíti. Szándékai szerint olyan kulisszatitkokba avatja be a képernyők előtt ülőket, amelyeket egyébként nem lehetne leszűrni a tévéből. Ő Stockholmban mérette meg magát és került a TOP 20-ba tizenkilencedikként. A 2017-es kijevi dalfesztivál után az énekes-szakkomentátor folytatja turnéját zenekarával. Június 2-án 22 órakor Kiskunhalason, a Nyárindító Főtérparty alkalmával találkozhatunk az együttessel. Pioneers című lemezük anyagát mutatják be.
Könnyed dallamokkal lepték meg a közönséget
Kultúra

Könnyed dallamokkal lepték meg a közönséget

Színes műsorral szórakoztatták a hallgatóságot az Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusai. Vonós hangszerek, harmonika és zongora hangja csendült fel az est során.
Szórakozzanak az emberek!
Kultúra

Szórakozzanak az emberek!

Micsoda nő ez a férfi, Zene nélkül mit érek én?, Maniac – slágercímek ezek Bebe műsorából. A népszerű énekes a Halasi Borudvar szombat esti sztárvendégeként lépett fel városunkban. Elmondta, már korábban is többször járt itt. Előadóként és sporttal kapcsolatban…
Minden a minőségi borokról szól
Közélet

Minden a minőségi borokról szól

Mától egészen vasárnap estig várja az érdeklődőket a XI. Halasi Borudvar. A programok délután óta zajlanak, az ünnepélyes megnyitót nem sokkal ezelőtt tartották.