Egy este Ábrahám Bencével
Kultúra

Egy este Ábrahám Bencével

A Forrás-Új Tükör Klubba július 9-én Ábrahám Bence látogatott el. A programnak a Közösségek Háza nagyterme adott otthont. A kiskunhalasi származású, de már Belgiumban élő hegedűművész a színpadon Király Gáborral, a rendezvény házigazdájával beszélgetett, majd Bach-műveket adott elő.
Bach-est Ábrahám Bencével
Kultúra

Bach-est Ábrahám Bencével

A halasi származású, de Belgiumban élő Ábrahám Bence lesz a vendége a Forrás – Új Tükör Klub rendezvénysorozat e heti programjának.
Misszió Afrikában
Kultúra

Misszió Afrikában

A halasi Rédei István szeret másokon segíteni. Egy missziós rendnél, Bukarestben megkapta az „alapkiképzést”, a legfontosabb alapelemeket ahhoz, hogy meg tudjon valósítani egy utat Kelet-Afrikába, egészen pontosan Etiópiába és Kenyába, ahol megkezdhette jótékonysági tevékenységét.
Arcjáték (galériával)
Kultúra

Arcjáték (galériával)

Tematikus kiállítással készült a kiskunhalasi közönségnek Virágné Színes Ilona. A művész-tanár Arcjáték című tárlata megnyitóját június 21-én tartották a Közösségek Házában. A programot a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezte.
Csontváry 100
Kultúra

Csontváry 100

A Forrás-Új Tükör Klub sorozata június 18-án folytatódott a Közösségek Házában Csontváry 100 címmel. A festőre Pap Gábor művészettörténész emlékezett vetítettképes előadással. A programot a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezte.