Kékben, képben látni a világot (galéria)
Kultúra

Kékben, képben látni a világot (galéria)

Hétköznapinak és megszokottnak semmiképpen sem szabad nevezni azt a kiállítást, amely csütörtökön este nyílt a Közösségek Házában. Tegyük a szívünkre a kezünket, hányan tudjuk azt, hogy milyen egy cianotíp fotó? Nos, aki szereti a kék színt, a különleges látásmódot, a kissé extrém látványt, az mindenképpen nézze meg Anda Tamás és Bodrogközi Szilárd tárlatát, amelyet Lucskai Vincze haikui tesznek még teljesebbé.
Létezel vagy élsz?
Kultúra

Létezel vagy élsz?

Kedden este folytatódik a Forrás- Új Tükör Klub előadássorozata a Közösségek Házában. A vendég ezúttal Csitáry-Hock Tamás író, újságíró lesz, akivel Király Gábor beszélget majd.
Kékben mutatják meg a világot
Kultúra

Kékben mutatják meg a világot

Csütörtökön este új kiállítás nyílik a Közösségek Házában. Anda Tamás és Bodrogközi Szilárd cianotíp fotográfiáit szemlélhetik meg az érdeklődők.
Szerdán véradás!
Közélet

Szerdán véradás!

Ismét számítanak a donorokra. Mivel a hónap első szerdája lesz, várják a véradókat Halason a Sétáló utcai Közösségek Házában. Reggel 8 és délután 13 óra között lesz lehetőség a véradásra.
Lemezbemutató előtt
Kultúra

Lemezbemutató előtt

A Rumba Gitana - Kék című albuma március 2-án jelent meg webes felületen a 7 legfontosabb platformon, és az együttes tagjai ezt egy nappal megelőzően vehették kezükbe első lemezüket. A CD bemutatóját a megjelenés napján, Szegeden tartották, latin esttel egybekötve. A folytatás már Kiskunhalason lesz, március 9-én 19 órakor a Közösségek Házában koncertezik az együttes, táncosokkal kiegészülve.