Az Újvilág vonzásában
Közélet

Az Újvilág vonzásában

A Forrás-Új Tükör Klubban január 14-én a Greguss színészcsalád vendégeskedett Szabadkáról. Az esten Király Gábor, a rendezvény házigazdája Zalánt, a családfőt, Herminát, a feleségét és Lillát, a lányukat kérdezte választott hivatásukról, életútjukról, magánéletükről, terveikről. A programot a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezte.
Színház a családban
Kultúra

Színház a családban

Újabb témával jelentkezik a Forrás - Új Tükör Klub. Január 14-én, vagyis ma este egy szabadkai színészcsalád tagjai, G. Erdélyi Hermina,  Greguss Zalán és Greguss Lilla érkeznek vendégségbe.
Térségi népzenei találkozó volt Halason
Kultúra

Térségi népzenei találkozó volt Halason

Szólt a zene és szállt a dal- népzenei találkozó házigazdája volt a Kiskunhalasi Népdalkör. Az ünnepi műsorra az egész térségből érkeztek citerazenekarok és népdalkörök. Összesen 10 csoportot hívtak a találkozóra, így aztán fergeteges hangulat kerekedett.
Szerdán véradás
Közélet

Szerdán véradás

Az idei év utolsó véradása lesz december 4-én, vagyis e hét szerdán, Halason a Sétáló utcai Közösségek Házában. A Vöröskereszt Kiskunhalasi Területi Szervezete illetve az Országos Vérellátó Szolgálat ezúttal is számít a rendszeres véradók, illetve az új donorok segítségére.
Erdős André a Forrás – Új Tükör Klubban
Kultúra

Erdős André a Forrás – Új Tükör Klubban

Egy ismert diplomata lesz a Forrás – Új Tükör Klub kedd esti vendége. Erdős André a magyar diplomácia egyik legjelentősebb alakja volt az 1990-es és 2000-es években. Az est címe Sorsfordító esztendők.