(►) Sacra Hungarorum
Kultúra

(►) Sacra Hungarorum

Mire figyelmeztetnek bennünket a magyarságra vonatkozó próféciák? Kik vagyunk mi és mi most a legfontosabb feladatunk? Többek között ezekre a kérdésekre kaphattak választ azok, akik ellátogattak november 5-én a Forrás - Új Tükör Klub előadására.
Főszerepben a portrék és a természetfotók
Kultúra

Főszerepben a portrék és a természetfotók

Színes, látványos, elgondolkodtató fényképekből nyílt kiállítás csütörtökön este a Közösségek Házában. A térségünk fotósait egybefogó Kiskunszt fotóklub idén ősszel is érdekes összeállítással jelentkezett.
Kinga a klubban
Kultúra

Kinga a klubban

Pénteken, vagyis ma este folytatódik a Forrás-Új Tükör Klub Halasról származom sorozata. Ezúttal Krámli Kinga népdalénekes lesz a vendég, aki mesél halasi kötődéséről és zenei karrirerjéről is.
Nagyszerű fotók Halason
Kultúra

Nagyszerű fotók Halason

Ha november eleje, akkor Kiskunsztságok! A Kiskunszt fotóklub ismét remek képekkel érkezik a Közösségek Házába. Az egymást segítő fotósokból álló kis csapat sokadszorra állítja ki legjobbnak ítélt képeiket városunkban. Ott lesz többek között Daróczi Csaba is, aki már nemzetközileg is elismert művész, idén több komoly díjat is nyert különböző megméretéseken.
Szerdán véradás!
Közélet

Szerdán véradás!

Véradás lesz november 6-án, Halason a Sétáló utcai Közösségek Házában 8 és 13 óra között. Ahogy az már sok éves hagyomány, most is a hónap első szerdáján számítanak a donorok segítségére.