Hamarosan bérletárusítás
Kultúra

Hamarosan bérletárusítás

Hajszál híján Hollywood, Kaviár és lencse, Az üvegcipő. A szervező Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. ezekkel az előadásokkal készül az őszi színházi évadra. Három szórakoztató darab lesz repertoáron, melyeket októberben, novemberben és decemberben tekinthetnek meg az érdeklődők. A bérletek árusítása augusztus 22-én kezdődik a Közösségek Házában.
Az újjáéledő természet (galéria)
Kultúra

Az újjáéledő természet (galéria)

Faddi Anikó képeiből nyílt kiállítás augusztus 10-én este a Közösségek Házában. Az újjáéledő természet című tárlat szeptember 3-ig látogatható a szervező Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezésében. 
Újjáéled a természet
Kultúra

Újjáéled a természet

Egy érdekes kiállítással várja a halasiakat a Közösségek Háza. Faddi Anikó festményeit augusztus 10-től tekintheti meg a közönség.
Útlevél a lehetőségek birodalmába
Kultúra

Útlevél a lehetőségek birodalmába

A Közösségek Házában folytatódott a Halasról származom című beszélgetős sorozat. A Forrás-Új Tükör klub július 17-i rendezvényén Király Gábor házigazda vendégét, Tiborszky Péter tolmácsot kérdezte életútjáról. A program a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezésében valósult meg.
Szerdán várják a véradókat
Közélet

Szerdán várják a véradókat

Számítanak a rendszeres véradókra, de az első az első alkalommal vérüket adókra is. Ilyenkor nyáron nagy szükség van a donorokra, hiszen a nyaralások, szabadságolások alatt kevesebb a véradó, pedig az ország biztonságos vérellátásához és az elegendő vértartalékhoz napi 1800 véradásra lenne szükség. Július 4-én ezt Halason is meg lehet tenni.