Edzőtábor Füzérrel (galéria)
Sport

Edzőtábor Füzérrel (galéria)

Lovas osztályokkal telt meg a Hirling József Lovaspark fedeles lovardája a hétvégén. Füzér Gábor (címképen) válogatott díjugrató, a Kiskunhalasi LTSE edzője hirdetett két napos edzőtábort, amelyre elsősorban vidéki egyesületektől érkeztek városunkba lovasok. A továbbképzés célja a pályalovaglásra, rajtengedély vizsgára történő felkésztés volt.
Hagyományőrzés, lóápolás (galéria)
Kultúra

Hagyományőrzés, lóápolás (galéria)

A Kicsihuszár Tanoda második évadjának első foglalkozását tartotta a Kiskunhalasi Lovasbandérium a Hirling József Lovasparkban szombaton. A két tucatnyi gyermek elméleti és gyakorlati órákon vett részt, amelyet a bandérium oktató csapata vezetett. A kicsik többségét a szülők is elkísérték.
Disznóvágás a lovasparkban (galéria)
Közélet

Disznóvágás a lovasparkban (galéria)

Korábbi esztendőkben is hagyomány volt a lovasbázison, hogy az év első hónapjában disznóvágást tartottak a lovas barátok. Ezúttal január 19-én szervezte meg a Hirling József Lovaspark üzemeltetője, a Lovas és Szabadidőközpont Kft. a rendezvényt. Több, mit száz vendég fordult meg a szombati disznóvágáson.
Nemzetközi verseny május 1-jén
Sport

Nemzetközi verseny május 1-jén

A részben megújult és további fejlesztésekre váró Hirling József Lovaspark sokoldalú műsorral várja a látogatókat az új esztendőben - derül ki a bázis honlapján. Bár jellemzően lovasélet folyik a bázison számos, a szabadidős elfoglaltság széles skáláját felvonultató programokkal tűzdelte meg éves naptári tervét a szervező stáb 2019-ben. Így tehát lovas és nem lovas is megtalálja a számításait a lovasparkban.
Lovas koccintás (galéria)
Sport

Lovas koccintás (galéria)

Több mint ötvenen találkoztak december 31-én délelőtt a Hirling József Lovaspark Nyereg klubja előtt, hogy egy pezsgős koccintással intsenek búcsút az óévnek. A tizenegy órakor kezdődött eseményen felnőtt, fiatal és gyermek lovasok vettek részt. Rózsahegyi Róbert a lovaspark telepvezetője mondott rövid köszöntőt és kívánt mindenkinek boldog új évet.