Lovas szabadidő (galéria)
Sport

Lovas szabadidő (galéria)

Hasznos és legfőbb szórakoztató családnak, lovasnak és nézőnek is az úgynevezett szabadidős lovas esemény. A Kiskunhalasi Lovasbandérium szervezte május utolsó vasárnapjára, elsősorban a nagyon kezdő, érdeklődő lovasoknak a délutáni programot. A versenyszerű rendezés során a lóra szállók díjazásban részesültek, de csak egyféle érmet adtak ki, aranyat mindenkinek. Az eseményen az 50 évvel ezelőtt fénykorát élő Határőrség Lovasiskolájában szolgálók katonák kisebb csoportja is megjelent, az úgynevezett obsitos találkozón.

Hétvégi lovas sikerek
Sport

Hétvégi lovas sikerek

Jól rajtoltak a Határőr Dózsa SE versenyzői a bábolnai military versenyen a hétvégén, ahol 3 nemzet 110 lovasa mérte össze tudását. Az Egyesület 8 lóval és 4 lovassal állt rajthoz. Zsanán szombaton rendeztek díjugrató versenyt, ahol szép halasi helyezések születtek. A Nemzeti Lovardában Füzér Flóra két lóval is dobogós helyezést ért el.
Juhász Tibor újra elnökségi tag
Sport

Juhász Tibor újra elnökségi tag

Április 18-án, Budapesten tartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Lovas Szövetség a megújult Nemzeti Lovarda konferencia termében. Lázár Vilmost harmadszor, száz százalékos támogatottsággal választották ismét elnökké. Kiskunhalasi sportdiplomáciai siker, hogy Juhász Tibort (címképen)  ismét jelölték az elnökség tagjának és a szavazáson újabb öt évre szóló mandátumot kapott szerdán.
Országos lovas tisztség
Sport

Országos lovas tisztség

Évek óta dinamikusan szerveződik, erősödik a kiskunhalasi lovas élet. Elsősorban a díjugrató szakág eredményeiről olvashatunk rendre, de lovastusában is eredményesek a halasiak. A napokban alakult meg lovas szövetségi kereteken belül a Szabadidős Szakág és vezetése, amelyben elnökségi tag lett a Hirling József Lovaspark vezetője, a Kiskunhalasi Lovasbandérium elnöke, Rózsahegyi Róbert (címképen).