Érmekben gazdag hétvégén vannak túl az úszóink
Sport

Érmekben gazdag hétvégén vannak túl az úszóink

Több helyszínen is helytálltak a Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesület versenyzői a hétvégén. Most zajlott Kaposváron az országos ifjúsági bajnokság és most rendezték meg Kiskunfélegyházán a Kuchinka Vilmos Emlékversenyt is. Novotny Attila és Csontos Kristóf tanítványai több éremmel térhettek haza.
Vonal felett: a hiteles valóságshow (galéria)
Közélet

Vonal felett: a hiteles valóságshow (galéria)

Beépültünk az életükbe. Éreztük, hogy jó helyen vagyunk. Sodródtunk az eseményekkel. Megláttuk az igazi énünket. Itt tartok és innen fel kell állnom. Néhány kiragadott mondat abból a beszélgetésből, amely kedden este, a Forrás-Új Tükör Klubban hangzott el a Vonal felett című film vetítése után. Juhász Adél, Juhász Janka, az édesanyjuk Katalin és edzőjük Novotny Attila a főszereplője Nagy Anikó Mária dokumentumalkotásának, amely jó értelemben vett  hiteles valóságshow.
(►) Vonal felett a Forrás Klubban
Kultúra

(►) Vonal felett a Forrás Klubban

Az Uránia Filmpalotában mutatták be a Vonal felett című dokumentumfilmet, amelyet a két kiváló halasi úszóról, Juhász Adélról és Juhász Jankáról, valamint édesanyjukról és edzőjükről forgatott Nagy Anikó Mária. A filmet most a kiskunhalasi érdeklődők is megtekinthetik május 28-án, kedden, a Forrás-Új Tükör Klub keretében.
Hét halasi úszóarany
Sport

Hét halasi úszóarany

Huszonkét érem - köztük hét arany - jellemezte a Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesület szereplését Hódmezővásárhelyen, a Gyarmati Kupán. Novotny Attila és Csontos Kristóf tanítványa még 24 pontszerző hellyel is büszkélkedhetnek.