Bronzos Ildikó
Sport

Bronzos Ildikó

Óriási sikert ért el Fődi Ildikó, a Kiskunhalasi Birkózó Club versenyzője a belgrádi serdülő Európa-bajnokságon.  Érett versenyzést bemutatva dobogóra állhatott a 20
Fődi Ildikó remekel az EB-n
Sport

Fődi Ildikó remekel az EB-n

Kiválóan szerepel Fődi Ildikó a birkózók korosztályos Európa-bajnokságán Belgrádban. Ötödik helyezettnél rosszabb már biztosan nem lehet.
Bejárták a harkai határt
Közélet

Bejárták a harkai határt

Túrázni hívta a természetbarátokat a Zöld Közösségért Természetbarát Egyesület.
Adél Audija
Sport

Adél Audija

Szeptemberig használhatja Juhász Adél azt az Audit, amelyet a Magyar Úszó Szövetséggel kapcsolatban álló Sport Event Sporthősökért Kft. biztosít számára. Aki jobban megfigyeli majd az autót, az láthatja, hogy a reklámok között ott van a budapesti úszó világbajnokság, amelynek egyik népszerűsítő eszköze is a járgány.
RFC: micsoda hétvége!
Sport

RFC: micsoda hétvége!

Egy újabb hétvége és egy újabb sikersorozat. A Szilády RFC több korosztályban is érdekelt volt az elmúlt hétvégén. A legkisebbek, az U6-os korosztály Baján verte tönkre a mezőnyt, az U11 megnyerte a megyei futsal-bajnokságot, a Voyage Kupán ugyancsak halasi aranyérem született, míg az NB II-es futsal-csapat (képünkön) megnyerte a saját csoportját, így a legjobbak között folytathatja.