Büszkék lehetünk sportolóinkra
Közélet

Büszkék lehetünk sportolóinkra

Remekeltek a halasi sportolók az elmúlt időszakban. Világ- és Európa-bajnoka van Kiskunhalasnak, nemzetközi és hazai versenyeken születtek érmek. Úszókat, lovasokat, karatékákat, kettlebell, gyorstollas versenyzőket köszöntöttek szerdán délután a halasi városháza dísztermében.
Janka 27. helyezett lett a világbajnokságon
Sport

Janka 27. helyezett lett a világbajnokságon

A mezőny legfiatalabb tagjaként, hősies küzdelem után a 27. helyen ért célba Juhász Janka élete első felnőtt világbajnokságán Balatonfüreden, a nyíltvízi úszás 5 ezer méteres számában. Biztatásban, drukolásban nem volt hiány, ugyanis nagyon sok halasi a helyszínen tekintette meg a megméretést. Büszkék voltunk rá...
Sporttörténelmi bronzérem
Sport

Sporttörténelmi bronzérem

Három évtizedes fennállása legnagyobb sikerét érte el a Halasi Tenisz Club a hétvégén. A csapat már eddig is bravúrt bravúrra halmozott, hiszen rekordsebességgel, három év alatt a harmadosztályból feljutott az első ligába. 

Janka újra Európa-bajnok lett
Sport

Janka újra Európa-bajnok lett

Ma este a női 4x200 méteres gyorsváltónk megvédte címét a Netanya-ban rendezett ifjúsági Európa-bajnokságon. A Gyurinovics Fanni, Juhász Janka, Barócsai Petra és Késely Ajna összetételű csapat 7:58.99 mp-es eredménye egyben ifjúsági Európa csúcs is.
Új lakásrendelet új szabályokkal
Közélet

Új lakásrendelet új szabályokkal

Több újdonságot is tartalmaz Halas új lakásrendelete, amit a legutóbbi képviselő-testületi ülésen fogadtak el. Az egyik fő változás az, hogy most már a szociális bérlakásokat is meg kell pályázni és maximum 10 évig lehet önkormányzati bérlakásban élni. Az új rendelet mindenkit arra fog ösztönözni, hogy munkába álljon, és ne halmozzon fel tartozást.