Versenytánc eredmények nemzetközi porondon
Sport

Versenytánc eredmények nemzetközi porondon

A Stúdió 2000 TSE versenytáncosai folyamatosan járják a világot, amely során nemzetközi szinten jegyzett, nagy versenyeken teszik erőpróbára képességeiket és tánctudásukat. Az elmúlt hétvégén Spanyolországban, Csehországban és Szlovákiában jártak Studio-sok külföldön, de egy hazai, Budapesten rendezett nemzetközi versenyen is helytálltak párosaink.
Világbajnokságon táncoltak
Sport

Világbajnokságon táncoltak

Kiváló nemzetközi szintű eredményt ért Ostravában a Stúdió 2000 TSE táncospárja, Miha Zerjav és Karcagi Laura. A hétvégén rendezett csehországi világbajnoksággal egy időben world open nemzetközi fordulót is tartottak, ahol a 93 indulóból a 14. helyet szerezte meg a páros latin táncokban – tudatta portálunkkal Juhász Ágnes művészeti vezető. Ostravában a világbajnokságon, a felnőtt kategória latin táncaiban Erdélyi Szilárd és Juhász Zsófia a 69. helyen végeztek. Több hazai versenyen is jól táncoltak a Studio párjai.
Tánc és illemtan a Studioval (galéria)
Kultúra

Tánc és illemtan a Studioval (galéria)

Viselkedés, megjelenés, bemutatkozás, társalgás, udvariasság, öltözködés és persze  a tánc is mindennapjaink része. Így együtt soknak tűnik, de a Studio 2000 TSE tánctanfolyamain fokozatosan, időben feldolgozhatóan kapják meg az érdeklődők a különböző tánctanfolyamokon  mindezt. Aztán lesz, akiből versenytáncos, országos bajnok vagy éppen válogatott sportoló lesz. Egy biztos. Bármelyik célt éri is el valaki a klubban, az nyert - foglalta össze Juhász Ágnes, a klub művészeti vezetője egy próbalátogatásunk alkalmával.
Táncos aranyak Siófokon
Sport

Táncos aranyak Siófokon

A hétvégén Siófokon rendezték meg a III.  International Beach Dance Cup nevű versenyt. A versenytáncosok körében kevésbé ismert World Artistic Dance Federation  (WADF) szervezet szabályai szerint rendezett versenyen a Stúdió 2000 TSE táncosai is részt vettek és ha már ott voltak érmes helyezésekkel tértek haza, tudtuk meg Juhász Ágnestől, a klub művészeti vezetőjétől.