Sikeres év, Csáki Öcsi díj
Sport

Sikeres év, Csáki Öcsi díj

Évértékelőt tartott a Stúdió 2000 TSE. Sikeres esztendőt zártak és nagyok az idei elvárások - tudtuk meg juhász Ágnestől a klub művészeti vezetőjétől. Az egyesület 2018 évben is megfeszített tempóban dolgozott, az egyre nehezedő körülmények között is. Ez évben 51 fő igazolt versenyző és 34 fő utánpótlás gyermek készült a különböző fellépésekre, hazai és nemzetközi versenyekre és hozott sok sikert az egyesületnek. A vezetői értékelést az alábbiakban olvashatják.
A Studio 2000 TSE kapja a Csáki Öcsi-díjat
Sport

A Studio 2000 TSE kapja a Csáki Öcsi-díjat

Kiderült, hogy ki kapja idén a Csáki Öcsi-díjat. A kiváló versenyeredményei és a városban betöltött szerepe okán idén a Studio 2000 TáncSport Egyesület veheti át az elismerést a március másodikai Sportbálon.
A szezon végén is jól táncolnak
Sport

A szezon végén is jól táncolnak

Már a vége felé közeledik a táncos szezon, de a Stúdió 2000 TSE az  idény finisében is hozza a jobbnál jobb eredményeket. Ezúttal is volt páros aki külföldi erőpróbán, Norvégiában bizonyított, de a hazai parketten, a Mogyoródon rendezett Bem kupán is szépen szerepeltek a halasi párosok a múlt hétvégén - tudtuk meg Juhász Ágnestől, az egyesület művészeti vezetőjétől.
Ranglistás Stúdiós elsőség
Sport

Ranglistás Stúdiós elsőség

Több helyszínen, több kategóriában szerepeltek a Stúdió 2000 TSE táncosai a hétvégén. Pécsről ranglista aranyat hoztak haza. Budapestről pedig egy lányformációs elsőséget (címképen) sikerült elérni Juhász Ágnes és Tóth Szilárd tanítványainak, de más szép versenytáncos eredmény is született a hétvégén.