Studio sikerek nem csak táncban
Sport

Studio sikerek nem csak táncban

2018 április 14-15-én Szekszárdon, a Ritmo TSE rendezte a C-B Tíztánc Országos Bajnokságot , klubközi és tánciskolás versenyeket.  A versenyen a halasi táncklub táncpedagógusa, Tóth Szilárd is pontozott, miközben a Stúdio 2000 TSE számos versenyzője lépett parkettre és szerepelt eredményesen, de egy táncos  futó eredményről is tájékoztatta szerkesztőségünket a Studio 2000 TSE művészeti vezetője, Juhász Ágnes.
A Moszkvai Európa Kupán táncoltak
Sport

A Moszkvai Európa Kupán táncoltak

Április 7-én Miha Zerjav /Valcer/ és Karcagi Laura /Studio 2000 TSE/ Moszkvába utaztak, hogy Európa legjobb táncosaival lépjenek parkettra. Az első napon a World Open kategóriában is szerepeltek és az előkelő 20. helyet szerezték meg (címképen a páros).
Görögországban táncoltak
Sport

Görögországban táncoltak

Thessaloniki – Görögország
A húsvéti hétvége sem múlt el verseny nélkül a Studio 2000 TSE számára. Ezúttal külföldön léptek parkettre a halasi klub párosai, miközben az egyesület művészeti vezetője, Juhász Ágnes  pontozó feladatokat látott el a Görögországi Thessalonikiben az ünnepi hétvégén.

Táncos érmek Fehérváron
Sport

Táncos érmek Fehérváron

A hétvégén Székesfehérvárra utaztak a Studio 2000 TSE versenytáncosai. A Lászlóvill Kupán vettek részt a halasi párosok, ahol a dobogós eredmények mellett, jó helyezéseket is elértek a különböző korosztályokban és tánckategóriákban – tájékoztatta szerkesztőségünket a klub művészeti vezetője, Juhász Ágnes.
Nemzetközi porondon táncosaink
Sport

Nemzetközi porondon táncosaink

Juhász Ágnes, a Studio 2000 TSE művészeti vezetője szinte hetente utazik különböző versenyekre zsűritagként, sokszor külföldön bíráskodik a klubvezető. A múlt héten Bulgáriában, a Montana Open elnevezésű nemzetközi versenyen vett részt és ezúttal is vitte magával néhány kiváló tanítványát.