Vasárnapi dallista
Kultúra

Vasárnapi dallista

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A szeptember 22-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Vasárnapi dallista
Kultúra

Vasárnapi dallista

Köszöntse dallal ismerősét, barátját, rokonát és küldjön jókívánságot a Szabadkai Magyar Rádión keresztül! A Délvidék legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14 órától 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából hírportálunkon is böngészhet! A szeptember 15-i dalok listája és a rádió elérhetőségei az alábbiakban található.
Szüreti dallista
Kultúra

Szüreti dallista

A 40. Halasi Szüreti Fesztivál alatt sem marad el a kívánság lehetőség. Küldjön jókívánságot, egy dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. Az szeptember 8-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.

Szeptember első dallistája
Kultúra

Szeptember első dallistája

Köszöntse dallal ismerősét, barátját, rokonát és küldjön jókívánságot a Szabadkai Magyar Rádión keresztül! A Délvidék legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14 órától 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából hírportálunkon is böngészhet! A szeptember 1-i dalok listája és a rádió elérhetőségei az alábbiakban található.
Szabadka kilencedszer is remek volt (galéria)
Közélet

Szabadka kilencedszer is remek volt (galéria)

Közel háromszáz kerékpáros ért be Szabadka főterére szombaton délben. Kiskunhalasról startolt el reggel a 9. KOLIKEN Kiskunhalas - Szabadka Barátság Kerékpártúra. A kerékpáros rendezvény a „Kerékpárral 7 határon át” programsorozat keretében, az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával valósult meg. A Halasi Média és Kultúra Kft. felhívására 32 településről több mint 240-en regisztráltak, ehhez a csapathoz csatlakoztak be még több tucatnyian a Tompáról és Kelebiáról.