Kívánságlista július 21.
Kultúra

Kívánságlista július 21.

Köszöntse dallal ismerősét, barátját, rokonát és küldjön jókívánságot a Szabadkai Magyar Rádión keresztül! A Délvidék legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14 órától 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából hírportálunkon is böngészhet! A július 21-i dalok listája és a rádió elérhetőségei az alábbiakban található
Hol van az a nyár
Kultúra

Hol van az a nyár

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A listán sok más mellet szerepel Ruttkai Éva és Latinovits Zoltán "Hol van az a nyár" című dala. Érdemes válogatni. A július 14-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.

Küldjön dalt a listából!
Kultúra

Küldjön dalt a listából!

Küldjön jókívánságot, egy hűsítő dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. Az július 7-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Íme a június 30-i kívánságlista
Kultúra

Íme a június 30-i kívánságlista

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A június 30-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Vasárnapi kívánságlista
Kultúra

Vasárnapi kívánságlista

Köszöntse dallal ismerősét, barátját, rokonát és küldjön jókívánságot a Szabadkai Magyar Rádión keresztül! A Délvidék legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14 órától 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából hírportálunkon is böngészhet! A június 23-i dalok listája és a rádió elérhetőségei az alábbiakban találhatók.