Vasárnapi kívánságlista
Kultúra

Vasárnapi kívánságlista

Köszöntse dallal ismerősét, barátját, rokonát és küldjön jókívánságot a Szabadkai Magyar Rádión keresztül! A Délvidék legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14 órától 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából hírportálunkon is böngészhet! A június 23-i dalok listája és a rádió elérhetőségei az alábbiakban találhatók.
Itt a friss vasárnapi dallista
Kultúra

Itt a friss vasárnapi dallista

Küldjön jókívánságot, egy hűsítő dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. Az június 16-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Tessék dalt választani!
Kultúra

Tessék dalt választani!

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A június 9-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Dallista június 2
Kultúra

Dallista június 2

Köszöntse dallal ismerősét, barátját, rokonát és küldjön jókívánságot a Szabadkai Magyar Rádión keresztül! A Délvidék legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14 órától 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából hírportálunkon is böngészhet! A június 2-i dalok listája és a rádió elérhetőségei az alábbiakban található

Dallista május 26.
Kultúra

Dallista május 26.

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A május 26-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.