Szilády ezüstérem a Kebpro Kupán (galéria)
Sport

Szilády ezüstérem a Kebpro Kupán (galéria)

Az U10-es korosztály számára rendezték meg szombaton a Buborékban, a Szilády-Kebpro Kupát. A megméretésen hét csapat lépett pályára, mindenki játszott mindenkivel, így délutánra már hat meccs volt a fiatalok mögött. A házigazda négy győzelemmel, két döntetlennel a második helyet szerezte meg az MTK mögött.
Elhunyt Bánfi Zoltán
Sport

Elhunyt Bánfi Zoltán

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bánfi Zoltán a Kiskunhalasi Játékvezető Testület megbecsült tagja. Előző héten - csakúgy mint éveken keresztül mindig, ha hívták - még mérkőzéseket vezetett a Szilády RFC tornáján. A sípmestert 69 éves korában érte a halál.
A kicsik jöttek, láttak, győztek (galéria)
Sport

A kicsik jöttek, láttak, győztek (galéria)

Eredetileg nem indult volna a X. Szilády-Merkbau Kupán az RFC U8-as csapata, azonban a szegediek távolmaradása okán gyorsan összekapták magukat Kárász Zsolt tanítványai. Nem is akárhogyan sikerült ez, ugyanis a kicsik, egy évvel idősebb társaik közül is kitűntek, sőt a döntőben sem engedték ki kezükből a győzelmet. A díjakat, elismeréseket Knáb János, a Merkbau Kft. ügyvezető-tulajdonosa, valamint Farkas Dániel alpolgármester, valamint Kárászné Botka Nóra egyesületi elnök adta át.
A Szilády RFC nyerte a BD Trader Kupát (galéria)
Sport

A Szilády RFC nyerte a BD Trader Kupát (galéria)

A Buborék technikai problémája miatt rendhagyó módon a Kertvárosi Általános Iskolába kezdődött el a Szilády RFC sorozata, amely hét héten át tart. Egymást követő hétvégéken rendeznek labdarúgótornákat, az első állomás a BD Trader Kupa volt, amelyet a 2011-es korosztály számára írtak ki. Nyolc csapat meccselt egymással, a győzelmet magabiztos játékkal a házigazda RFC szerezte meg.
Negyedik lett a Szilády a Kárpát Kupán (galéria)
Sport

Negyedik lett a Szilády a Kárpát Kupán (galéria)

A nemzeti összetartozás jelképe nyolc esztendeje az ExtractumPharma-Kárpát Kupa, amely Kiskunhalasról indult 2010-ben, és most újra városunk lehetett a házigazdája. A kispályás teremfocitornán nyolc csapat mérkőzött egymással a Felvidékről, a Vajdaságból, Erdélyországból és természetesen az anyaországból. A házigazda Szilády RFC vasárnap délelőtt a bronzéremért játszhatott, der Sepsiszentgyörgy felülmúlta a hazaiakat. A győzelmet remek játékkal a Székelyudvarhely szerezte meg, amely a tavalyi kupa nyertese is volt.