Három az egyben
Kultúra

Három az egyben

Nézőművészeti Főiskola; Ne most, drágám; Pánik a fedélzeten – három előadáscím ez az őszi halasi színházi évad kínálatából. A szervező Halasi Média és Kultúra Kft. július 17-én kezdi meg a bérletek árusítását a Közösségek Házában.
Szenvedélyes szerelem
Kultúra

Szenvedélyes szerelem

Véget ért a tavaszi színházi évad. A Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft. szervezésében a Marica grófnő című nagyoperettet tekinthette meg a közönség kedden este a Városi Filmszínházban Fogarassy Bernadettel a címszerepben. A zenés darabban olyan dalok csendültek fel, mint a Szép város Kolozsvár; a Hej, cigány; a Szent Habakuk; a Ringó vállú csengeri violám... Az egyik legizgalmasabb, legkeresettebb, legkülönlegesebb zenés vígjáték méltán kapott Kiskunhalason is vastapsot. A Pesti Művész Színház utazó társulata hozta el hozzánk ezt a varázslatos világot.
Slágerek és félreértések
Kultúra

Slágerek és félreértések

Az operettet a könnyű szórakoztatás műfajának szokás tartani, amely meseszerű fordulataival, látványvilágával és varázslatos muzsikájával eltereli figyelmünket a hétköznapok gondjairól, az élet súlyosabb kérdéseiről. 
(►) Égben maradt repülő
Kultúra

(►) Égben maradt repülő

A Turay Ida Színház vendégszerepelt kedden este Kiskunhalason. A társulat a tavaszi színházi évad alkalmával az Égben maradt repülő című zenés darabot mutatta be a Városi Filmszínházban. Megható előadást láthattak a nézők nagyszerű alakításokkal. A csodálatos hangú, törékeny énekesnő megrázó élettörténetét Keresztes Ildikó jelenítette meg. A színpadon zenés titkok elevenedtek meg Edith Piafról.
Szívszorító szerelmek
Kultúra

Szívszorító szerelmek

Március 21-én, kedden 19 órakor a Városi Filmszínházba invitáljuk Önöket a tavaszi színházi évad következő előadására. Vendégünk a Turay Ida Színház társulata, akik a francia énekesnő, Edith Piaf életének titkait tárják a közönség elé. Lara De Mare Égben maradt repülő című darabjában megrázó gyermekkor, szerelmi csalódás, keserűség és kétségbeesés keveredik szenvedéllyel, mulatással, sikerekkel, derűvel.