Pánik a fedélzeten (galéria)
Kultúra

Pánik a fedélzeten (galéria)

A világ egyik legkeresettebb és legsikeresebb zenés vígjátékát a Gergely Theáter hozta el Kiskunhalasra. Az országos premier október 28-án volt Budapesten, és alig több, mint egy hónappal később már a Városi Filmszínházban is megtekinthette a közönség a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft. szervezésében. A Pánik a fedélzeten hétfőn szerepelt repertoáron Kiskunhalason az őszi színházi évad záró előadásaként.
Vígjátékkal zárul az évad
Kultúra

Vígjátékkal zárul az évad

Harmadik előadásához érkezett az őszi színházi évad Kiskunhalason. A publikumra ezúttal is sok-sok nevetés és garantált jókedv vár.
A csajoké a terep (galéria)
Kultúra

A csajoké a terep (galéria)

Ez volt a jelmondata a kiskunhalasi Őszi Színházi Évad tegnap esti előadásának. A Női furcsa pár című előadás érdekessége volt, hogy a szereplők közt volt a halasi születésű Gerner Csaba is, aki most először állt színészként a Városi Filmszínház világot jelentő deszkáin.
Már nézni is művészet (galéria)
Kultúra

Már nézni is művészet (galéria)

A színház szent és érthetetlen – olvashatta a közönség a Nézőművészeti Főiskola című produkció oktatótábláján. A tanárok – a humor eszközei széles tárházának alkalmazásával – azon munkálkodnak, hogy érthetővé váljon a művészet. Katona László, Mucsi Zoltán és Scherer Péter immár másfél évtizede játssza nagy sikerrel ezt az elgondolkodtató darabot. Kiskunhalason október 24-én adták elő a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft. szervezésében, az őszi színházi évad nyitó produkciójaként.
Társadalomkritika rovarokkal (galéria)
Kultúra

Társadalomkritika rovarokkal (galéria)

Chemotox koktél és jó hangulat várt az érdeklődőkre. Czagányné Pásztor Anikó színjátszócsoportjaival az elmúlt egy évtizedben megannyi ismert musicalt, színdarabot mutatott már be a kistérségben. Ezúttal egy új csapattal, stílusában a korábbiaktól merőben eltérő darabot mutattak be az elmúlt hétvégén.