„Öröm volt nekem a tanítás” (galéria)
Közélet

„Öröm volt nekem a tanítás” (galéria)

Baráth Józsefet köszöntötték a Forrás-Új Tükör Klubban augusztus 6-án. A népszerű művész-tanár szeretettel beszélt egykori diákjairól, a pedagógus pályáról. A jelenlevők betekintést nyerhettek abba is, hogyan alakult az élete. A programot a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezte. 
Klubos születésnapi köszöntő
Kultúra

Klubos születésnapi köszöntő

Baráth József köztiszteletben álló művész-tanár augusztus 1-jén ünnepelte 90. születésnapját. A nyugdíjas pedagógus napjainkban is aktívan részt vesz a város kulturális életében. Teszi ezt alkotó emberként és érdeklődő polgárként, kiskunhalasi programok rendszeres résztvevőjeként. Őt köszöntik a Forrás-Új Tükör Klubban augusztus 6-án 18 órai kezdettel a legközelebbi találkozón.
Isten éltesse sokáig tanár úr!
Közélet

Isten éltesse sokáig tanár úr!

- Nagyon kedvesek vagytok, hogy gondoltatok rám- fogalmazott Baráth József művésztanár, aki csütörtökön ünnepli 90. születésnapját. A köztiszteletnek örvendő pedagógus, lánya társaságában fogadta Farkas Dániel alpolgármestert, aki az egész város jókívánságait tolmácsolta neki. Józsi bácsi megkínált bennünket a saját maga készítette süteménnyel is. 
A 90 éves Szekeres Sándort köszöntötték
Közélet

A 90 éves Szekeres Sándort köszöntötték

Kilenc évtized áll a háta mögött. Volt koccintás és születésnapi torta, de a polgármester is gratulált a 90. születésnapját ünneplő Szekeres Sándornak. Az ünnepelt 25 éve lett magyar állampolgár. Munkásévei alatt többféle szakmában is helyt állt, de mindig a családja volt a legfontosabb a számára.