Éremekben gazdag studiós hétvége
Sport

Éremekben gazdag studiós hétvége

Szeptember 19-én Kozármislenyben rendezték meg a soron következő versenyosztály Országos Bajnokságát. A „D” osztályban táncoló párosokra irányult nagy figyelem ezen a hétvégén, de a programba belefért sok klubközi verseny is – tudta meg szerkesztőségünk Juhász Ágnestől, a Studio 2000 TSE művészeti vezetőjétől.
Dallista szeptember 20-ra
Kultúra

Dallista szeptember 20-ra

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A szeptember 20-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Tánc, zene, beszélgetés (galéria)
Közélet

Tánc, zene, beszélgetés (galéria)

A Forrás-Új Tükör Klub szeptember 15-i estjén Juhász Ágnes volt a vendég. A Studio 2000 TSE művészeti vezetője a tánc iránti vonzalmáról, a kezdetekről, pályája alakulásáról, a műfaj előnyeiről és kihívásairól is beszélt a közönségnek. A Közösségek Háza színpadán Szabó Ádám és Csofcsics Csenge tartott bemutatót a programot színesítve. Cha-cha, rumba és jive szerepelt a táncrendben. 
Jól táncoltak a stúdiós fiatalok
Sport

Jól táncoltak a stúdiós fiatalok

Eredményes hétvégén vannak túl a Stúdió 2000 TSE táncos párosai – közölte Juhász Ágnes a klub művészeti vezetője hírportálunkkal. Szeptember 12-13-án lezajlott az idei „E” kategória országos bajnokság, melyet egyéb klubközi versenyek is színesítettek. Mogyoródon adtak helyet a versenyszezon első kiemelt versenyének, ahol.