Táncos érmek, helyezések Szegeden
Sport

Táncos érmek, helyezések Szegeden

2018. június 16 és 17-én Szegeden, a Városi Sportcsarnokban rendezték meg a ’Szőke Tisza 2018’ WDSF INTERNATIONAL OPEN Nemzetközi Táncversenyt, ahol egyben klubközi versenyt is tartott a szervező Papíron Szeged Versenytáncklub. Az eseményen ismét eredményesen szerepelt a halasi székhelyű Studio 2000 TSE - tudtuk meg Juhász Ágnestől, az egyesület művészeti vezetőjétől.

Studiós érmek nyár elején
Sport

Studiós érmek nyár elején

Budapesten versenyzett eredményesen a Studio 2000 TSE egyik csapata - tudtuk meg Juhász Ágnestől, a klub művészeti vezetőjétől. A Tungsram Sportcsarnokban hétvégén megrendezett táncversenyen standard és latin táncokban is sikeresek voltak a halasi párosok. (címképen bal oldalon Patkós Máté - Szenczi Petra, fotó Szenczi Lajos).
Mennyből az ördög (galéria)
Kultúra

Mennyből az ördög (galéria)

A fenti szokatlan és ellentmondásos címet adta a szombaton este megrendezett  2018. évi táncgálájának a Studio 2000 TSE. A hagyományokra épülő, de ismét újszerűen megoldott táncest telt házat hozott a Dékáni sportcsarnok lelátóira, a küzdőtéren kialakított táncparkettre pedig ördögien varázslatos és angyalian elragadó produkciókat. A  jó két órás műsorban több mint 200, a pro urbe díjas táncklubhoz kötődő fellépő vállalt szerepet abban, hogy a közönség jól érezze magát.