Dallista július 5-re
Kultúra

Dallista július 5-re

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A július 5-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Vasárnapi dallista
Kultúra

Vasárnapi dallista

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A június 28-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
(►) „Sokszor megkapjuk, hogy művészcsalád vagyunk”
Kultúra

(►) „Sokszor megkapjuk, hogy művészcsalád vagyunk”

A kiskunhalasi Kollarics család tagjai az utóbbi hetekben nagyon sok időt töltöttek együtt. Igyekeztek hasznos tevékenységekkel kitölteni a mindennapokat. Különböző művészeti ágakban próbálták ki magukat, az eredményeket pedig publikálták a világhálón.
Dallista június 21-re
Kultúra

Dallista június 21-re

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A június 21-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.