Múzeumok Éjszakája
Kultúra

Múzeumok Éjszakája

A Múzeumok Éjszakája szombaton kora estétől hajnalig a főváros nagy intézményeitől a helyi gyűjteményekig gazdag programokat kínált a közönségnek. Kiskunhalason három helyszín kapcsolódott a kezdeményezéshez. A párhuzamos programok választás elé állították az érdeklődőket. A kínálat azt mutatta, ki-ki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. Könyvbemutató, tudományos előadások, koncertek és bábelőadások is színesítették a rendezvények sorát.
Plusz energiák a közönség által
Kultúra

Plusz energiák a közönség által

Igazi koncertzenekar a Cimbaliband. Jártak már Kiskunhalason, a borudvarban, június 23-án pedig új énekesnővel és repertoárral a Sóstónál lépnek fel. A korábbi években már nagy sikert aratott Szent Iván-éji vigadalom pénteken folytatódik. A Cimbaliband 21.40-kor kezdi a buliját. A rendezvényt ezúttal is a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft. szervezi.
(►) Dér Henit kérték a gyermekek ajándékba
Kultúra

(►) Dér Henit kérték a gyermekek ajándékba

Kisszálláson évek óta június második vasárnapját nevezik ki Gyermeknapnak. Tegnap délután egy remek hangulatú rendezvényen vehetett részt a falu apraja-nagyja. A szervezők előzetesen azt kérdezték a gyermekektől, kit szeretnének sztárvendégként látni a szabadtéri bulin. A fiatalok Dér Henit választották, aki örömmel tett eleget a felkérésnek.
(►) Boszorkányos este várható
Kultúra

(►) Boszorkányos este várható

A főút melletti „szalma banya” hívatott előre is népszerűsíteni, a június 23-i, Szent Iván-éji vigadalmat, amikor is kedves boszorkák lepik el a Sóstó partját.
Buli van a főtéren! (folyamatosan frissül)
Közélet

Buli van a főtéren! (folyamatosan frissül)

Délután öt órakor kezdődött, és egészen szombat hajnalig tart a Bethlen Gábor téren a 2017-es Nyárindító Főtérparty. Helyi tehetségek és országosan ismert előadók váltják egymást a színpadon. Folyamatosan frissülő cikkünkben megosztjuk Önökkel a legérdekesebb pillanatokat.