Vasárnapi dallista
Kultúra

Vasárnapi dallista

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A május 31-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Vasárnapi dallista
Kultúra

Vasárnapi dallista

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A május 24-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Vasárnapi dallista
Kultúra

Vasárnapi dallista

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A május 17-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Dallista május 10
Kultúra

Dallista május 10

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A május 10-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Célja egyre magasabb szintre jutni
Kultúra

Célja egyre magasabb szintre jutni

Johnny Cash után lett Kp Jancsi. A kiskunhalasi születésű előadó ezen a néven lett országosan ismert. Anno játszott az Álom.net című filmben, melyet április végén újra műsorra tűzött az egyik kereskedelmi csatorna. A Szűcs Jánosként anyakönyvezett tehetséges fiatalember most Ausztriában él és dolgozik, de ha teheti, Kiskunhalasra is gyakrabban jön majd. Új projektjét helyi zenészekkel valósítja meg. Erről és a múlt eseményeiről is nyilatkozott a Halasmédiának.