Közel a fesztiválhoz
Kultúra

Közel a fesztiválhoz

Freddie képviselte tavaly Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. Idén újra részt vesz a nemzetközi versenyen, ezúttal azonban a tudósítók táborát erősíti. Szándékai szerint olyan kulisszatitkokba avatja be a képernyők előtt ülőket, amelyeket egyébként nem lehetne leszűrni a tévéből. Ő Stockholmban mérette meg magát és került a TOP 20-ba tizenkilencedikként. A 2017-es kijevi dalfesztivál után az énekes-szakkomentátor folytatja turnéját zenekarával. Június 2-án 22 órakor Kiskunhalason, a Nyárindító Főtérparty alkalmával találkozhatunk az együttessel. Pioneers című lemezük anyagát mutatják be.
Szórakozzanak az emberek!
Kultúra

Szórakozzanak az emberek!

Micsoda nő ez a férfi, Zene nélkül mit érek én?, Maniac – slágercímek ezek Bebe műsorából. A népszerű énekes a Halasi Borudvar szombat esti sztárvendégeként lépett fel városunkban. Elmondta, már korábban is többször járt itt. Előadóként és sporttal kapcsolatban…
Minden a minőségi borokról szól
Közélet

Minden a minőségi borokról szól

Mától egészen vasárnap estig várja az érdeklődőket a XI. Halasi Borudvar. A programok délután óta zajlanak, az ünnepélyes megnyitót nem sokkal ezelőtt tartották.
(►) Minden a tavaszról szólt
Kultúra

(►) Minden a tavaszról szólt

Irodalmi estre várta az érdeklődőket a kiskunhalasi József Attila Irodalmi Kör. A program fő vezérfonala a tavasz volt, így csupa olyan művet hoztak a fellépők, melyek erről az évszakról szóltak.
Közeleg a mulatás napja
Kultúra

Közeleg a mulatás napja

Lakodalmas zenekarok és vőfélyek találkozója immár ötödször lesz városunkban. A szervező Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft. április 28-án estétől hajnalig tartó mulatozásra várja a vendégeket.