(►) Vanott – klip halasi képsorokkal
Kultúra

(►) Vanott – klip halasi képsorokkal

Demeter Gábornak történész diplomája van. Szabadidejében kutatói munkái mellett a hiphop műfajban is alkot. Együttesével Khasim Gaga és a Karma néven a közelmúltban jelent meg klipjük Vanott címmel, kiskunhalasi képsorokkal. Demeter Gábor több külföldi nagyvárosban és Budapesten is élt, de a vidéki lét áll igazán közel hozzá. Zenekara motorjának Szécsi Zoli gitáros-szerzőt tartja. Vele és zenész kollégáival, Fodor Zsófiával, Szalay Szabolccsal és Tóth Zoltánnal készülnek a jövőbeni koncertjeikre.
Kórustalálkozó a Zene Világnapján (galéria)
Közélet

Kórustalálkozó a Zene Világnapján (galéria)

Összesen hat kiskunhalasi és környékbeli csoport állt közönség elé a Baptista Imaházban vasárnap este. Október elsején ünnepeljük a Zene Világnapját, ebből az alkalomból közel 120 percen keresztül szállt az ének a rendezvényen.
Bulival indult az idei Szüreti Fesztivál
Kultúra

Bulival indult az idei Szüreti Fesztivál

Helyi zenekarok és sztárfellépők színesítették a 38. Halasi Szüreti Fesztivál nyitóestéjének programkavalkádját. A közönség három helyszínen élvezhette a különböző stílusú produkciókat.
Kárpát Fesztivál
Kultúra

Kárpát Fesztivál

A XIV. Kárpát Fesztivált a hétvégén rendezték meg Kelebián. A programban szerepeltek népzenei, könnyűzenei programok. Sor került testvértelepülési találkozóra. Foglalkozások várták a gyerekeket, szórakoztató előadások és kihívások a felnőtteket. Vállalkozó kedvűek gasztronómiai tudásukat is összemérhették. Fellépett a Kormorán együttes és a Neoton Família sztárjai, akik koncertjére Kiskunhalasról is utaztak rajongók.
Sörfesztivál sztárzenekarokkal
Kultúra

Sörfesztivál sztárzenekarokkal

Margaret Island, Hősök, 30Y, Vad Fruttik, The Biebers, Gypo Circus – nevek a kunfehértói sörünnep fellépői közül. Az esti hűvös időben is forró hangulatot teremtettek koncertjeikkel a zenekarok. A nagyszínpadon kívül vízi színpad is működött, ahová az elektronikus zenék kedvelőit várták.