Friss hírek

 • Regisztrálták a kerékpárokat

  Regisztrálták a kerékpárokat

  2017. dec 15.
  Bike Safe néven indult egy kampány annak érdekében, hogy elkészülhessen egy olyan adatbázis, amely segítségével a kerékpárok eltulajdonítása esetén könnyebben lehet megtalálni, azonosítani a járműveket.
 • A Tekó nyerte a Krampusz Kupát (galériával)

  A Tekó nyerte a Krampusz Kupát (galériával)

  2017. dec 15.
  Negyedik alkalommal rendezte meg a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Dékáni Árpád Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája a Krampusz Kupa Középiskolás Teremlabdarúgó Tornát. A megméretésen hét csapat lépett pályára, a szurkolók minden dicséretet megérdemelnek, ugyanis lelkesen, hangosan drukkoltak kedvenceiknek. A döntőben a II. Rákóczi legyőzte a Kaposvárt, így győzelemmel hangolt a saját kupájára.
 • Programok az advent jegyében

  Programok az advent jegyében

  2017. dec 15.
  Az elkövetkező napokban egymást érik majd az ünnepi események Halason. Zoltán Erika és Gáspár Laci is fellép az Adventi téren. De lesz játszóház, néptánc és fúvóskoncert is. Böngéssze át a részletes kínálatot!
 • Élet- és balesetveszély a templomnál

  Élet- és balesetveszély a templomnál

  2017. dec 15.
  Az eső miatt felázott a református templom tornyának vakolata, amely aztán a járdára hullott. Az egyház segítséget kért az élet- és balesetveszély elhárítására. A halasi tűzoltók érkeztek a helyszínre és teljes útzár mellett hárították el a veszélyt.
 • Új autó segíti a munkát

  Új autó segíti a munkát

  2017. dec 15.
  Új járművet kapott a napokban a zsanai körzeti megbízott. Az autót a település önkormányzata vásárolta és adta a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságnak.
 • Anyakönyvi hírek

  Anyakönyvi hírek

  2017. dec 15.
  A legfrissebb anyakönyvi információkat most is a Halasmédián találhatják meg az érdeklődők.
 • Most is meglelték a hont

  Most is meglelték a hont

  2017. dec 14.
  Ismét megrendezte a Szent József Katolikus Általános Iskola hagyományos helytörténeti vetélkedőjét. A Meglelni hont a hazában az idén is aktuális témát választott, Megreformált, megújult kereszténység címmel az elmúlt 500 évre visszatekintve vizsgálta városunk és járásunk vallási életét.
 • Varsányi Vera a Halasi Box Club új elnöke

  Varsányi Vera a Halasi Box Club új elnöke

  2017. dec 14.
  Csütörtökön este tartotta közgyűlését a Halasi Box Club. Az egyik napirendi pont az elnökválasztás volt, ugyanis az eddigi sportvezető, Szabó Lajos úgy döntött, hogy leköszön erről a tisztségről. A tagság Varsányi Verának, Csenki Ferenc unokájának szavazott bizalmat.

Eseménynaptár

2017. december
Hét Ke Sze Csü Pén Szo Vas
     1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31

Kiemelt hírek

 • Megújult a Dékáni Sportcsarnok is (galériával)

  Megújult a Dékáni Sportcsarnok is (galériával)

  2017. dec 14.
  Az elmúlt időszakban jelentős, több tízmillió forintos beruházással újult meg a Dékáni Sportcsarnok. A Kossuth utcai létesítmény új világítást, fűtési rendszert, festést kapott, az ünnepélyes avatóra csütörtökön délelőtt került sor. A rendezvény megmutatta, hogy mennyiféle sportág űzésére alkalmas a csarnok.
 • Átadták az UKSC új edzőtermét (galériával)

  Átadták az UKSC új edzőtermét (galériával)

  2017. dec 14.
  - Elképzelhető, hogy a halasi kézilabdás utánpótlás tagjai között van a jövő válogatott kézilabdázója -fogalmazott beszédében dr. Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke a Kiskunhalasi UKSC új edzőtermének avatóján. A közel 100 millió forintos beruházás a Bibó István Gimnázium udvarán valósult meg, Demeter József elnök kiemelte, hogy nagy összefogásnak köszönhető a létesítmény.
 • Ők a Sportgála díjazottjai

  Ők a Sportgála díjazottjai

  2017. dec 14.
  Nyolc sportág képviselői vehetnek majd át elismeréseket a március 3-án megrendezett gálán. Néhány perccel ezelőtt a képviselő-testület döntött az idei sportdíjakról. November végéig lehetett jelölni a különböző kategóriákra, a beérkezett javaslatokat egy eseti bizottság, majd a szakbizottság véleményezte.
 • Juhász Györgyöt indítják a képviselőségért

  Juhász Györgyöt indítják a képviselőségért

  2017. dec 14.
  A Fidesz és szövetségesei Juhász Györgyöt indítják a kiskunhalasi ötös számú egyéni választókörzet időközi választásán. A jelölt nevét csütörtökön délelőtt hozták nyilvánosságra egy sajtótájékoztató keretében.
 • A megyei bajnokságon remekelt az úszóutánpótlás

  A megyei bajnokságon remekelt az úszóutánpótlás

  2017. dec 14.
  Harminckét érmet, köztük 14 aranyat szereztek a Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesület fiatal versenyzői a Kiskunfélegyházán megrendezett megyei bajnokságon. Kiemelkedett a mezőnyből Bakró Nagy Dániel, aki valamennyi számában az első helyen végzett.
 • Debreceni művész halasi tárlata

  Debreceni művész halasi tárlata

  2017. dec 14.
  Katona Bálint saját bevallása szerint a legtöbb kortárs alkotóhoz hasonlóan, egyre ritkábban utaztatja kiállításait otthonától távolra, most azonban a kiskunhalasiak estében örömmel tett kivételt. Képeit egy különleges helyszínen, a Semmelweis Kórház ebédlőjében tekinthették meg az érdeklődők.
 • Üzenet a biztonságért (galériával)

  Üzenet a biztonságért (galériával)

  2017. dec 13.
  Rendhagyó táncprodukciót hozott el Kiskunhalasra az ORFK, valamint a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság az önkormányzat hozzájárulásával.  A szolnoki New Step Táncstúdió táncosai léptek fel a filmszínház színpadán.
 • 2018 is koncerttel indul

  2018 is koncerttel indul

  2017. dec 13.
  Kiskunhalason régi hagyomány már, hogy az új esztendőt koncerttel köszöntjük. A szervezők arra is mindig törekszenek, hogy a nézők változatos programmal találkozhasson.

Népszerű

 • Olaszos ebéd

  Olaszos ebéd

  2017. dec 14.
  Vannak ételek, amiket egyszerűen mindenki szeret. Ilyenek például a bolognai szószos, darált húsos tészták. Az órákon keresztül rotyogó ragut ezúttal cannelloni tésztába töltöttem.
 • (►) János a legjobbak között van

  (►) János a legjobbak között van

  2017. dec 13.
  Újabb névvel bővült a Halas Televízió idei karaokeversenyének TOP9-es mezőnye. A Pont című ifjúsági műsor legutóbbi adásában két borítékot is kibontottak a műsorvezetők, Marosán János nevét rejtette az egyik.
 • Hideg ellen meleg leves

  Hideg ellen meleg leves

  2017. dec 10.
  A hideg, téli napokon mi is eshetne jobban a szervezetünknek és a gyomrunknak, mint egy ízletes forró leves. Mostani ajánlatom pénztárcakímélő étel, ráadásul nagyon gyorsan a család étkezőasztalára tudjuk tenni.
 • Friss anyakönyvi híreink

  Friss anyakönyvi híreink

  2017. dec 05.
  Állandó rovatunkból az érdeklődők megtudhatják, kik születtek, kik hunytak el, s kik kötöttek házasságot Kiskunhalason és a környező településeken az előző héten.

Hírlevél feliratkozásA Halas Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a
​ Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.