Get Adobe Flash player
Szűrő
  • gyermekv01Összegezték a tapasztalatokat, vázolták a problémákat, kedd délután tartották meg a halasi éves gyermekvédelmi értekezletet.

  • A Kossuth utcai Humán Szakképző iskolában hétfőn ünnepelték meg az ápolók napját. Az Ápolási Egyesület felhívásához csatlakozva Kossuth Zsuzsanna emlékműsorral készült az iskola és róla, az ápolók hazai példaképéről nevezték el az intézmény egyik szaktantermét is.

  • Harmadik karosszériaváltozata érkezésével, teljessé vált a Fiat Tipo modellcsaládja. Összetéveszthetetlen karakter, egyszerűség, funkcionalitás és mindez ötvözve a kiváló ár-érték aránnyal. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek az új Tipo szedánt, illetve ötajtós változatát egyaránt sikeressé tették és hozzájárultak, hogy a Fiat modellcsaládja az Autobest nagy presztízsű szavazásán elnyerje a "2016 legjobb vétele" címet.

  • Már közel 2 kilométeres mélységben jár az a feltáró fúrás, amelynek célja az, hogy felmérje a terület geotermikus tulajdonságait. Kiskunhalas határában a remények szerint 2200-2400 méterrel a föld alatt rejtőzik olyan 110-115 Celsius fokos víz, amelynek segítségével a városi távhőrendszer átállítható lesz erre az energiaforrásra. A kedd délelőtti, helyszíni sajtótájékoztatón megtudtuk, hogy 1820 méteren 93,5 fokot mértek, amely a szakemberek szerint jó részeredménynek számít.
  • anyakonyv1610Szeretné megtudni, hogy kik születtek, kik kötöttek házasságot és kik hunytak el térségünkben az elmúlt napokban? Ha igen, a legjobb helyen jár.
  • palyavalasztHamarosan dönteniük kell a nyolcadikos diákoknak a tovább tanulásról. Az iskolákban ezekben a hetekben tartják a pályaválasztási szülői értekezleteket és a pályaválasztási kiállítás is segíthet megismerni az iskolák kínálatát.

  • oraallitasIdén október 23-én kezdődik a téli időszámítás, szombatról vasárnapra virradó hajnalban állítjuk vissza az órákat 3-ról 2 órára. Az óraátállítás haszna kettős: villamos energiát takarítunk meg, egyúttal kíméljük a környezetünket.

  • koltozesTisztelt Olvasóink! Tájékoztatjuk önöket, hogy május 22-én vasárnap 21 órától, előreláthatóan május 23-án, hétfőn, a délutáni órákig, a Halasmédia hírportálon nem jelennek meg friss hírek, mert tárhelycsere történik.

  • Kedves édesanyák, nagyik, dédik, ükmamik! Május első vasárnapján mindannyiukat ünnepeljük, a gyermekeik, unokáik, dédunokáik, ükunokáik virágcsokorral és kedves szavakkal köszöntik önöket. A Halasi Média és Kultúra Kft. valamennyi dolgozója nevében csatlakozunk az ünneplőkhöz. Magunk részéről a halasi Neméranevem zenekar legfrissebb dalával, az Anya című szerzeménnyel köszöntjük önöket. Az Isten éltesse sokáig az édesanyákat! Szóljon ez azoknak a kolléganőinknek is, akik nap mint nap átélhetik az anyaság örömét.
  • A Kiskunhalasi Bibó István Gimnáziumtól 112 végzős diák – Tóth Piroska, Kiss László, Kissné Kriszt Zsuzsanna és Kovács Erika osztálya – búcsúzott szombaton délelőtt. „A szívnek még minden lehet vitorla” – Rába György gondolatát választották az idei bibós ballagás mottójául.
trans 
Get Adobe Flash player

Notice: Undefined index: v in /var/www/modules/mod_vidbox3/mod_vidbox3.php on line 47
Képújsághirdetések
trans 
Get Adobe Flash player

Hírnaptár

Február 2017
H K Sz Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5