Szűrő
  • tescoIdén már második alkalommal hirdette meg az országos áruházlánc az „Ön választ, mi segítünk” elnevezésű pályázati programot, amelynek célja, hogy a lakosok által javasolt, helyi szinten értékes közösségi kezdeményezéseket támogassák. A pályázat első fordulójában január 31-ig országosan 63 körzetben nevezhetnek civil szervezetek.
  • Nemzeti gyásznap van ma. A Verona melletti buszbaleset áldozataira emlékezik az ország. Kiskunhalason hétfőn 17 órakor az Országzászló emlékműnél volt lehetőség a mécsesek és virágok elhelyezésére.

  • Kunfehértó is ünnepelt a magyar kultúra napja alkalmából. Programsorozatot szervezett a Fehértó Non-profit Kft., ennek apropóján kiállítás nyílt, volt családi mesedélután, volt Vers Mindenkinek Pódium és vetélkedőt is rendeztek a településen.

  • szavalatA vasárnap délelőtti istentiszteletet követően a református imaházba várta a város lakosságát a helyi református gyülekezet. Itt rendezték meg ugyanis az Együtt szaval a nemzet programsorozat kiskunhalasi eseményét.

  • Egy 200 négyzetméteres sertéshizlalda gyulladt ki az éjszaka a Felsőöregszőlőkben, a halasi tűzoltókat háromnegyed kettő körül riasztották. Mire az egységek kiérkeztek a helyszínre, a létesítmény lángokban állt. 
  • palyavalasztHamarosan dönteniük kell a nyolcadikos diákoknak a tovább tanulásról. Az iskolákban ezekben a hetekben tartják a pályaválasztási szülői értekezleteket és a pályaválasztási kiállítás is segíthet megismerni az iskolák kínálatát.

  • oraallitasIdén október 23-én kezdődik a téli időszámítás, szombatról vasárnapra virradó hajnalban állítjuk vissza az órákat 3-ról 2 órára. Az óraátállítás haszna kettős: villamos energiát takarítunk meg, egyúttal kíméljük a környezetünket.

  • koltozesTisztelt Olvasóink! Tájékoztatjuk önöket, hogy május 22-én vasárnap 21 órától, előreláthatóan május 23-án, hétfőn, a délutáni órákig, a Halasmédia hírportálon nem jelennek meg friss hírek, mert tárhelycsere történik.

  • Kedves édesanyák, nagyik, dédik, ükmamik! Május első vasárnapján mindannyiukat ünnepeljük, a gyermekeik, unokáik, dédunokáik, ükunokáik virágcsokorral és kedves szavakkal köszöntik önöket. A Halasi Média és Kultúra Kft. valamennyi dolgozója nevében csatlakozunk az ünneplőkhöz. Magunk részéről a halasi Neméranevem zenekar legfrissebb dalával, az Anya című szerzeménnyel köszöntjük önöket. Az Isten éltesse sokáig az édesanyákat! Szóljon ez azoknak a kolléganőinknek is, akik nap mint nap átélhetik az anyaság örömét.
  • A Kiskunhalasi Bibó István Gimnáziumtól 112 végzős diák – Tóth Piroska, Kiss László, Kissné Kriszt Zsuzsanna és Kovács Erika osztálya – búcsúzott szombaton délelőtt. „A szívnek még minden lehet vitorla” – Rába György gondolatát választották az idei bibós ballagás mottójául.
trans 
Get Adobe Flash player

Notice: Undefined index: v in /var/www/modules/mod_vidbox3/mod_vidbox3.php on line 47
Képújsághirdetések
trans 
Get Adobe Flash player
trans 
Get Adobe Flash player

Hírnaptár

Január 2017
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5