Get Adobe Flash player

Az EDF DÉMÁSZ Társaságcsoport területén, Kiskunhalason, március 1-én hálózat karbantartási munkák lesznek. Több helyszínen arra kell számítani, hogy szünetel majd az áramszolgáltatás.

Bővebben...

A Kuruc Vitézek Nyugállományú Egyesület meghívására Kiskunhalasra látogatott Benkő Tibor vezérezredes,  a Honvéd Vezérkar főnöke. A főtiszt ezer szállal kötődik városunkhoz, ugyanis itt kezdte katonai pályafutását, majd itt lett parancsnok. A vezérezredes személyesen gratulált a hagyományápolók munkájához és elismeréseket adott át- számolt be a látogatásról a honvedelem.hu.

Bővebben...

hirdetoMár csak a ragasztónyomok jelzik, hogy korábban hirdetések, plakátok, felhívások borítottak sok halasi villanyoszlopot, vagy bármilyen ragasztható felületet, és rendszeresek voltak a fák törzsére tűzdelt hirdetmények is. Ám ez mára már a múlt.

Bővebben...

menetKiskunhalas főtéren gyülekeztek és a könyvtárig vonultak. Péntek délután tartották Halason a családok menetét. A megyében Kecskemét mellett Halas volt a Házasság hetének kiemelt helyszíne – nyilatkozta Nagy Renáta a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Iroda irodavezetője.

Bővebben...

Ma reggel egy delegáció indult Kiskunhalasról a szerbiai Zomborra, ahol a résztvevő felek egy közös tervekről, lehetőségekről szóló megbeszélésen vettek részt a Város Napja alkalmából megrendezett ünnepségen. Mint kiderült, ha a két település összefog, komoly lehetőségek nyílhatnak meg a jövőben.

Bővebben...

Közel négyszázan várták dr. Zacher Gábor toxikológus előadását a Kertvárosi Általános Iskola sportcsarnokában. Nem véletlen ez a felfokozott érdeklődés: a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum olyan neves vendéget hívott városunkba, aki közvetlenségével, hatalmas tudásával és népszerűségével már előzetesen kivívta a helyi közösség szimpátiáját. 

Bővebben...

kukas02- Nézzék meg milyen szeméttelep van itt, az Esze Tamás Lakótelep közepén - ezt kérte tőlünk egy neve elhallgatását kérő olvasónk hétfőn. A panaszos szerint hónapok óta áldatlan állapotok vannak a lakótelepen a konténerek környékén.

Bővebben...

fank01A Bibó István Gimnáziumban idén sem maradhatott el a Valentin naphoz kapcsolódó, jól megszokott gasztrokulturális rendezvény. A szülők jóvoltából ízletes fánkok sültek a konyhában, miközben a fiatalok barátaiknak, szerelmüknek üzenhettek szív alakú lapok segítségével.

Bővebben...

tuzelo01Az ország északi térségében van, ahol alig lehet tűzifához jutni. Kiskunhalas környékén nincs ilyen gond, de az árak egyre magasabbak. A szokatlanul hideg tél miatt az átlagosnál jóval többet kellett fűteni. A szén ára stabil, viszont itt a szállítás akadozott.

Bővebben...

trans 
Get Adobe Flash player

Notice: Undefined index: v in /var/www/modules/mod_vidbox3/mod_vidbox3.php on line 47
Képújsághirdetések
trans 
Get Adobe Flash player

Hírnaptár

Február 2017
H K Sz Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5