Elkészülni, vigyázz, Gulyásfesztivál!
Közélet

Elkészülni, vigyázz, Gulyásfesztivál!

Annyi már bizonyos, hogy nevezési rekordot dönt az idei Gulyásfesztivál, amelyen hetven főzőcsapat jelezte részvételét. A Sóstó Csárda és a KB Autoteam Kft. jóvoltából ismét gasztro- és kulturális élményekben gazdagodhatnak azok, akik kijönnek Kiskunhalas északi kapujába.

 
 
 
 
 
Hatodik alkalommal rendezik meg a Gulyásfesztivált. Az első alkalom pont öt esztendővel ezelőtt volt, akkor még elegendő volt a Sóstó Csárda parkolója. Évről évre nőtt a rendezvény, a szombati eseményre már hetven főzőcsapat jelentkezett. A fesztivál nemcsak versengés az ízek között, hanem attól jóval több. Alkalmanként 3-4 ezren fordultak meg a csárda területén. Volt, aki kóstolt, nézelődött, ismerkedett, társasági életet élt.
A csapatok közül többen nagyon komolyan veszik a versengést, aztán olyan társaságok is vannak, amelyek a buli miatt neveztek, egyszerűen csak jól akarják magukat érezni. Ha csatlakozni szeretne, jöjjön ki szombaton, a VI. Gulyásfesztiválra! Színpadi fellépők is lesznek: a Szilaj Citerazenekar, a Halasi Népdalkör, a Halas-Fitness Egyesület, a tompai Kolo Tánccsoport, a Grand Up Kids Tánccsoport, a Kiskun és a Halas Táncegyüttes, valamint a T-Band zenekar. A gyerekeket íjászkodás és a Kreatív Tündér játszóháza várja.   A tavalyi ilyen volt!