Kit érdekel az eső, ha Gulyásfeszt van?
Közélet

Kit érdekel az eső, ha Gulyásfeszt van?

Az eső és az őszies időjárás sem szegte a kedvét annak, aki jól akarta megát érezni a VI. Gulyásfesztiválon. Kiskunhalas legnagyobb gasztrokulturális rendezvényén ismét nagyon sokan voltak. A nevezett csapatok főztek, szórakoztattak, jól érezték magukat. Különleges és hagyományos ételek készültek a bográcsokban, érdemes volt kóstolni. A színpadon és előtte  pedig egymás váltották a fellépők.

 
 
 
 
 


15:00 Jól kifőzték
A zsűri értékelte a csapatok teljesítményét. Kiderült, hogy egyéb kategóriában az amatőr Királyi Szakácsok végeztek a harmadik helyen, az Ökörcsárda és a Vári csapata mögött. Alföldi gulyás kategóriában a Miskei Trans volt a harmadik a Kórház és a MO-FA-BA Trió mögött. A további jó hangulatról a T-Band zenekar gondoskodik, kiváló slágerekkel. Az eredményhirdetés képeit itt nézheti meg.
10:25 Szeretem őt...
Megérkezett Varga Miklós, a  zsűri tiszteletbeli tagja, Varga Miklós járja körbe a főzőhelyeket. Nem esik az eső, szóval érdemes kilátogatni a rendezvényre. A Szilaj Citerazenekar és a Kiskunhalasi Népdalkör állt eddig színpadra.
9:22 Ki állítja meg?
Többek javaslatára  álljon itt egy dal, elég régről, pusztán az eső ellen. Senkit ne riasszon el a csapadék, vannak sátrak.
9:00 Jól esik
Kit érdekel az eső, ? A VI. Sóstói Gulyásfesztiválon  ez a kérdés többször is elhangzott. A csapatok elkészültek, már a gázégőket is begyújtották, fogy a pálinka, a krumplit pucolják, a sátrak védelmében főznek a  résztvevők. Jelzem, nem véletlen, hogy hetven csapat nevezett Kiskunhalas legnagyobb gasztrokulturális eseményére. Senkit sem zavar az időjárás,  már vannak érdeklődők is, esernyő, esőkabát védelmében sétálnak. Buli van. A zsűri rugalmas, engedékeny, tanácsokat ad. Jó látni a szorgalmas csapatokat. Íme a fotóink  itt és itt.