Micsoda buli volt
Közélet

Micsoda buli volt

A szombati programkavalkád leginkább várt része az X-faktor tehetségkutatóból megismert Takács Nikolas koncertje volt. A népszerű énekes bő félórán keresztül szórakoztatta halasi közönségét. A fellépés után a T-Band zenekar állt színpadra, akik egészen hajnalig csábították bulizásra a publikumot.

 
Takács Nikolas 20 órakor állt közönség elé. A koncert előtti percekben már óriási volt a nyüzsgés a Hősök ligetében, a rajongókk színültig megtöltötték a Borudvart. Az énekes legismertebb slágereit és több feldolgozásdalt is elhozott magával Kiskunhalasra. Mint kiderült, ő maga is nagyon várta a fellépést, erről árulkodott az, hogy facebook oldalán már jó pár órával a koncert előtt Halasra invitálta rajongóit.
nikolas02
A műsor befejezése után jöhetett a ráadás dal, ami szintén hatalmas sikert aratott. Ezt követően Nikolas az öltözősátrába ment, azonban a közönség hangos vastapsának nem tudott ellenállni, egy második ráadásdallal is meglepte a lelkes hölgyeket és urakat. Ahogyan az lenni szokott, a műsor után dedikálásra és közös fotók készítésére is lehetőség nyílt.
nikolas04
Az utóbbi időszakban nincs városi ünnepség T-Band nélkül. A kiskunhalasi zenekar most is igazi bulihangulatot varázsolt a Hősök ligetébe.
tbnad02
A srácok az elmúlt évtizedek legismertebb rockdalaiból és bulizenéiből készítettek egy többórás repertoárt, amit hallva a borudvar közönsége egyszerűen nem tudott ülve maradni. Kicsik és nagyok együtt buliztak a slágerekre.
tband01
Szöveg: Szőri Attila
Fotó: Pozsgai Ákos