Ajándék a Napsugár Óvodáknak
Közélet

Ajándék a Napsugár Óvodáknak

Néhány hónappal ezelőtt hirdette meg a Tesco az Ön választ, mi segítünk programot, amelynek lényege az volt, hogy több kiválasztott cél közül a vásárlók szavazata alapján választják ki a legjobbat és ezt meg is valósítják. A kiskunhalasi hipermarketben közel 10 ezer vevő úgy gondolta, hogy a Napsugár Óvodák Bóbita Kulturális Alapítványának pályázata a leghasznosabb, így ma délelőtt sok boldog gyermek részvételével adták át a 400 ezer forintos díjat.

 
 
 
 
Egészséges gyermek, egészséges felnőtt- mozogj, hogy fejlődj! Ezt a címet viselte az a program, amellyel a Napsugár Óvodák Bóbita Kulturális Alapítványa indult a Tesco által meghirdetett pályázatán. Ennek lényege az volt, hogy a vásárlók választhatták ki a támogatásra legméltóbbnak tartott célt, kezdeményezést, amelyre aztán szavazhattak is. 
 
A halasi vevők megmozdultak és pénztáraknál kapott zsetonok közül közel tízezret az ovisok elképzelése kapta. Ezzel az intézmény alapítványa nyert. Az ünnepélyes díjátadás pénteken délelőtt volt a halasi hipermarketben, ahol meg is vendégelték a gyermekeket és az óvónőket. Szentkirályi József áruház igazgató aztán átadta a 400 ezer forintos jutalmat is az óvoda képviselőinek. Mint megtudtuk: a pénzből trambulinokat, sporteszközöket vásárolnak majd. Megtudtuk azt is, hogy a Tesco a jövőben több akcióval is nyit majd a helyi civil szervezetek, intézmények felé.
Jáger Levente