A Szüreti Napok részletes programja
Közélet

A Szüreti Napok részletes programja

Gőzerővel zajlanak az előkészületek a főtéren, ahol péntek délutántól vasárnap kora estig a Szüreti Napok programsorozata zajlik. Érkeznek az árusok, a vendéglátósok, a Natura tanya is elnyeri végső arculatát. A Borudvar kialakítása is befejeződött. Aki valami miatt nem tud részt venni a Halasi Szüreti Napok szombat délutáni programjain ne keseredjen el, nem marad le a fő látnivalókról.

 

 

 

Pénteken délutántól egészen vasárnap kora estig lesz program Kiskunhalas főterén, a Szüreti Napok programsorozatán. A szervező Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft. tegnap óta azon munkálkodik, hogy minden a helyére kerüljön. A munkálatok jól állnak, a megfelelő ütemben zajlanak.  Kora délutánra minden a helyére került. Íme a részletes program:

A Halas Televízió a sok éves hagyományhoz hűen idén is élőben közvetíti a menet beérkezését a főtérre, illetve egészen délután 18 óráig a színpadi eseményeket.Szombaton a szüreti felvonulás – az előző évekhez képest korábban - délután 13 órakor indul. A televíziós közvetítés 1 óra után nem sokkal, a menet beérkezésekor kezdődik. A szüreti napok további programjairól összefoglalók készülnek, amik a jövő héten kerülnek a Halas Televízió adásaiba. Internetes hírportálunkon, itt a halasmedia.hu-n is folyamatosan megújuló beszámolókat és fényképeket találnak majd a Szüreti Napokról.