Ezrek a Szüreti Napok fináléján
Közélet

Ezrek a Szüreti Napok fináléján

Vasárnap késő délután elérkezett a búcsú pillanata, véget ért a 37. Szüreti Napok. A programdömping utolsó óráiban  a motoroké, autóké, veterán traktoroké volt a figyelem, az iskoláké, a helyi tánccsoportoké, egy divatbemutatóé pedig a színpad is. Dér Heni fellépésére nagyon sokan voltak kíváncsiak, ismét benépesült a főtér. A szervezők nevében Szőke Sándor, a Városért Közalapítvány elnöke azt mondta, hogy jó volt látni ennyi embert egyszerre a Szüreti Napokon.

 

 

 

Az általános és középiskolák műsorával kezdődött a 37. Szüreti Napok fináléjának programfolyama. A csoportok hónapok óta készültek, hogy megmutassák magukat a közönségnek. Nemcsak a szüleik, nagyszüleik szerették a produkciókat.Évek óta hagyomány, hogy a szüreti menet másnapján veterán autósok, motorosok, traktorosok és a helyi bringabarátok a vasútállomástól egészen a főtérig jönnek. Idén sem volt ez másképp, a különleges masinákat sokan nézték.

Táncolt a város címmel a Halas-Fitness Egyesület, a WDS, a Studio 2000 TSK, a GrandUp Kid’s, valamint a Virágzó Tehetségek Művészeti Egyesület produkcióját is nagyon sokan nézték végig. Kiderült, hogy Kiskunhalason milyen sokszínű  a táncos paletta.

Az Alexa Divat úgy döntött, hogy az általa forgalmazott ruhákat a szélesebb nyilvánosság előtt is megmutatja. Ehhez csinos hölgyek voltak a modellek, a mutatós kollekció sikert aratott.

A 37. Szüreti Napok záróprodukciója Dér Heni fellépése volt. Előtte Szőke Sándor, a Városért Közalapítvány elnökeként a szervezők nevében értékelte az elmúlt három napot. Azt mondta, hogy öröm volt látni ennyi embert egyszerre Kiskunhalas főterén.

Dér Henit ezrek várták a színpad előtt. A vajdasági származású énekesnő a legnagyobb slágereit hozta el és összekötőszövegeivel még közelebb került a nézőkhöz. Kiderült, hogy több kiskunhalasi ismerőse is van, a vele együtt színpadra álló táncosok is nagyot dobtak a show-n.

Véget ért a 37. Szüreti Napok, az összes fotót, amely az elmúlt három napban készült itt tekinthető meg.
Jáger Levente
Fotók: Anda Péter