(►) „A népszavazás nemzeti ügy!
Közélet

(►) „A népszavazás nemzeti ügy!"

- Október 2-án az elmúlt 26 év legfontosabb döntését kell meghoznunk- fogalmazott a közelgő népszavazás kapcsán Kontrát Károly parlamenti államtitkár kiskunhalasi sajtótájékoztatóján. A politikus külön is köszönetet mondott a halasiaknak, akik türelmesen viselték a migráció kedvezőtlen hatásait és végig higgadtan viselkedett mindenki. Kontrát Károly a tájékoztatót követően lakossági fórumon vett részt, amelyre zsúfolásig megtelt a Közösségek Háza nagyterme.

 
- Minél többen vegyünk részt október 2-án, a népszavazáson, amely nem politikai, hanem nemzeti ügy. Meg kell védeni Magyarországot, ehhez pedig minden nem szavazatra szükség van - fogalmazott Kontrát Károly Kiskunhalason, a lakossági fórum előtt tartott sajtóbeszélgetésen. A politikus azt mondta, hogy bíznak abban, a referendum nyomán meg tudják változtatni az uniós, számunkra kedvezőtlen elveit. Az alábbiakban a tájékoztató teljes felvételét láthatják. 
Este hat órától zsúfolásig megtelt nagyteremben várták a halasi és környékbeli polgárok az államtitkárt a Közösségek Házában. Az ott készült felvételeket csütörtökön este, a híradóban mutatjuk meg önöknek.
Jáger Levente
Fotó: Kovács Iván
Videó: Lázár Zsolt