Halas, Kiskőrös bringabarátsága
Közélet

Halas, Kiskőrös bringabarátsága

Még meg sem alakult a két város kerékpáros klubja, már szervezték a közös programokat, vagy ahogyan ők nevezték, a bringabarátság túrákat Kiskőrös és Kiskunhalas aktív pedálosai. A napokban már a hetedik alkalommal keresték fel egymást és töltöttek el néhány kellemes órát.

 

 

 

 

Tavasszal már egyszer átkerekeztek egymáshoz a halasi és kiskőrösi bringabarátok, a hétvégén már a hetedik alkalom volt arra, hogy a kapcsolatuk tovább erősödjön. A jó előkészítésnek köszönhetően, nem beszélve a kellemes időjárásról több mint százan pattantak bicajra. A kőrösiek délelőtt indultak néhány halasival, akik már reggel eléjük mentek, és egy rövid sóstói nézelődés után gurultak be a Közösségek Házához, a város központjába. Ott találkoztak a helyi bringaklub tagjaival, és egy rövid pihenő után együtt indultak vissza Kiskőrösre.

A csapat létszáma ekkor már bőven 100 fő fölött volt. Csatlakoztak a csapathoz Kecskemétről és Székesfehérvárról is jó néhányan. Többen voltak olyanok, akik életükben először tettek meg ekkora távot. Visszafelé, egy vadkerti közös fagyizás volt, Kiskőrösre beérve főúri fogadtatásban volt része a halasiaknak és a más helyekről érkezetteknek. - Nagyon köszönjük a kedves együttlétet Kuti Zolinak és csapatának, amit igyekszünk viszonozni a nyolcadik találkozón- fogalmazott Király Gábor, a túra egyik szervezője.

Halasmédia Online