Rengetegen rajzoltak a Mikulásnak
Közélet

Rengetegen rajzoltak a Mikulásnak

A Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft. az elmúlt hetekben arra kérte a gyermekeket, rajzoljanak a Mikulásnak egy szép alkotást, majd edig hozzák el december 10-én délután Kiskunhalas főterére. Szerencsére nagyon sokan eleget tettek a felhívásnak, így ma délután a Télapó sok csomaggal jutalmazta a lelkes kicsiket.

 
 
 
A Mikulás a Bethlen Gábor téri színpadon foglalt helyet, ide érkeztek szép sorban a gyermekek, kezükben a rajzokkal. Aki átadta alkotását a pirosruhás öregúrnak, egy különleges csomagot kapott cserébe, ami mindenféle finomsággal volt megtöltve. A Városi Diákönkormányzat jóvoltából lovaskocsikázásra is volt lehetőség.
rajzos02
Voltak, akik a rajz mellé még egy verset is elmondtak, vagy elénekeltek egy szép karácsonyi dalt. A Télapónak minden gyermekhez volt pár kedves szava. Kérte őket, hogy jövőre is legyenek ugyanolyan jók, mint ebben az évben.
rajzos03
Bár a Mikulás miután besötétedett, elindult hazafelé, a kicsik egyszerűen nem akarták elengedni, így a nagyszakállú még sokáig a halasi „rajongói" körében maradt.
rajzos04
Szöveg: Szőri Attila
Fotó: Lunger Krisztina, Szőri Attila (galéria)