Boldog új évet, Kiskunhalas!
Közélet

Boldog új évet, Kiskunhalas!

Már csak néhány óra és magunk mögött hagyunk egy újabb napot, hónapot, évet. Mit is lehetne ilyenkor kívánni mindannyiunknak, a városunknak, a szeretteinknek? Kiskunhalas, boldog új évet, számíthatnak ránk 2017-ben is. Most pedig ünnepeljenek, örüljenek, felejtsenek, élvezzék azt, hogy azokkal lehetnek, akik az Önök számára a legfontosabbak.

 
 
Tényleg eltelt? Igen, elmúlt. Pedig még mindenkiben elevenen égnek az egy évvel ezelőtti szilveszter emlékei. Aztán az elkövetkező napok, hetek, hónapok úgy elszaladtak, mintha meg sem történtek volna. Persze ilyenkor, néhány órával az éjfélt jelentő pillanatok előtt lepörgeti a saját filmjét. 2016-ról, az összes fontos pillanatról és talán azokról is, amelyeket legszívesebben elfelejtenénk.
Eszünkbe jut, hogy télen a meleget, nyáron pedig a hideget kerestük. Amikor a mélyben voltunk, akkor a magasba vágytunk, amikor szédültünk, akkor pedig le akartunk szállni a földre. Voltak szeretteink, ismerőseink, akik elmentek, itt hagytak bennünket. Volt, aki váratlanul és volt olyan is, akiről tudtuk, számára minden óra, nap ajándék az élettől. Persze igyekszünk előre tekinteni, tényleg, milyen is lesz majd 2017? Jobb lesz nekünk? Szerencsénk lesz? Egy év múlva megint visszatekinthetünk?
Mi, médiások, programszervezők pedig már azon is gondolkozunk, hogy milyen legyenek a városi ünnepeink, a szüreti fesztivál, az augusztusi tűzijáték. Azon is, hogy milyen lesz majd a megújult Halasi Tükör, az új díszlet, vagy éppen az más köntösbe bújtatott honlapunk. Vajon lesznek-e majd jó híreink? Reméljük, igen. Ránk számíthatnak 2017-ben is. Legyen szép és boldog a következő évük is. BUÉK, Kiskunhalas!
Jáger Levente