Mulatás közben jótékonykodtak
Közélet

Mulatás közben jótékonykodtak

Itt a báli szezon, a különböző egyesületek, szervezetek, csoportok ezekben a hetekben rendezik meg bálaikat. Szombaton este a Kiskunhalasi Rotary Club tagjai gyűltek össze, hogy közösen elevenítsék fel az elmúlt év sikereit, és, hogy a mulatság bevételeivel ismételten támogassák a rászorulókat.

 
Nagy volt a nyüzsgés szombaton este a Csipke Hotelben, itt rendezték meg ugyanis a Kiskunhalasi Rotary Club tagjai szokásos, éves bálukat. A nagyterem színültig megtelt vállalkozókkal, cégvezetőkkel, a város jól ismert tagjaival és vendégeikkel.
Rotary2
Este hét órakor a Bibó István Gimnáziumban működő Interact alelnöke köszöntötte a jelenlévőket, majd megkezdődött az első kulturális blokk. 2016-ban a rotaristák 500.000 forinttal járultak hozzá ahhoz, hogy megvalósulhasson városunkban a Szeretlek Caroline című musical. A darabot bemutató csapat tagjai hálájuk jeléül néhány csodás dalt énekeltek a bál résztvevőinek.
Rotary3
Az est sztárvendége az X-faktor első szériájának győztese, Vastag Csaba volt. A vacsorát követően a jó hangulatról a halasi Melodyland zenekar gondoskodott, akiknek slágereire egészen hajnalig buliztak a bálozók. Persze nincs Rotary Bál jótékonysági felajánlás nélkül. Szakál Aurél elnök elmondta, hogy a bál bevételét a város külterületein élő szegény családok kapják majd meg.
Rotary5
Szöveg-fotó: Szőri Attila (galéria)