eskuv01Még nem késő elindulni a Bibó István Gimnáziumba, az aulában ugyanis várják az érdeklődőket az esküvőkiállítás szervezői és kiállítói. A szakemberek délelőtt 10 óra óta fogadják az érdeklődők kérdéseit, és segítenek mindenben, ami a nagy nap tökéletességéhez szükséges.

Bővebben...

kultur01Teljesen új formát kapott idén A magyar kultúra napjának megünneplése Kiskunhalason. Hírességek és helyi fellépők segítségével egy képzeletbeli időutazásra invitálta a közönség tagjait a szervező Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft.

Bővebben...

fenyoivanosHamarosan minden készen áll arra, hogy ma este 6 órától a Közösségek Házában különleges pompában ünnepeljük a Kultúra napját.

Bővebben...

kolcseyAz elmúlt években a kiskunhalasi Bibó István Gimnázium mindig részt vett az Együtt szaval a nemzet elnevezésű kezdeményezésben. Idén, mivel vasárnapra esik január 22-e, egyik iskola sem tudta felvállalni a szavalás megszervezését, de nincs ok az aggodalomra, a program most is meg lesz tartva városunkban.

Bővebben...

Hétfőn este folytatódott a színházi évad programsorozata a Halasi Média és Kultúra Kft. szervezésében. Ezúttal a Szeretem a feleségem című előadás volt repertoáron népszerű művészek közreműködésével.  A házasságfrissítő módszerre építő prózai vígjátékot a Fregoli Színház hozta el Kiskunhalasra.

Bővebben...

esk02Január 21-én, szombaton, 18 órai vendégvárással újra vőfélyek-lakodalmas zenekarok fesztiválja az egykori ÁMK sportcsarnokában. Remek zenekarok, számos vőfély, és az utánozhatatlan mulattató, Polgár Peti színesíti az estét.

Bővebben...

szavalobiboMegszülettek a 2016-os Együtt Szaval a Nemzet program legnézettebb és legkreatívabb alkotásainak bírálatai. A 2016-ban a YouTube csatornára ismét több mint 500 videót töltöttek fel az iskolák.

Bővebben...

Már rendkívüli történelemórát is tartottak annak a kiállításnak a helyszínen, a Közösségek Házában, ahol Hurtony Zsolt makettgyűjteménye látható. A korábban hivatásos katonaként szolgáló Zsolt nemcsak a II. világháború folyamán használt tankok, teherautók méretarányos, élethű darabjait hozta el, hanem a Magyar Honvédség elmúlt évtizedeiben, az utcákról is jól ismert harckocsijait, járműveit is bemutatja. 

Bővebben...

helyesirasEzt mondták azok a fiatalok, akik részt vettek az idei Implom József Helyesírási Verseny megyei fordulóján. A megméretésnek ezúttal is a kiskunhalasi Bibó István Gimnázium adott otthont.

Bővebben...

trans 
Get Adobe Flash player

Notice: Undefined index: v in /var/www/modules/mod_vidbox3/mod_vidbox3.php on line 47
Képújsághirdetések
trans 
Get Adobe Flash player
trans 
Get Adobe Flash player

Hírnaptár

Január 2017
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5