Caroline meghódította a halasi szíveket
Kultúra

Caroline meghódította a halasi szíveket

Telt ház előtt mutatták be Zöldi Nikolett világtörténelmi musicaljét pénteken este a városháza díszudvarában. A Szeretlek Caroline! az első világháborúba kalauzolta el a nézőket. Minden volt benne, ami egy zenés darabban fontos kellék: dráma, szerelem, szép és hatásos dalok, látvány, erős karakterek. A siker nem maradt el, a halasiak megszerették Caroline-t.

 
 
Hónapok óta zajló sokszor hajnalig tartó próbasorozat, kompromisszumtenger,  rengeteg veríték, álmatlan éjszaka van a Szeretlek Caroline! világtörténelmi musical szereplői, és színpadra állítói mögött. Az álom aztán előbb csütörtökön este, a nyilvános főpróbán, majd pénteken este, a premier előadáson vált valóra. Zöldi Nikolett története, dalai igyekeztek meghódítani közönséget. A fiatal, tehetséges és nagyon szép énekhanggal megáldott szerző utat talált a nézők szívéhez.
 
A jelenlévő százak mind a két este szerették Lili, Mrs. Robinson, Marco, Luigi, Sierra Snowith sztoriját. Az első világháborúban játszódó darab két felvonása alatt táncosok színesítették a látványt. A városháza díszudvarának hangulata tökéletes hátteret adott a musicalnek. Volt ború, derű, vidám és elgondolkodtató dalszöveg. Szerelem, családi dráma, halál, ármány, kémkedés. 
Flaisz János rendezte a darabot, és vállalkozók, segítők összefogásával valósulhatott meg az egész. Szombaton este egy újabb előadás lesz, amelyre elkelt minden jegy. A Szeretlek Caroline! történetére, színpadra állítására, bemutatóira azért lehetünk különösen büszkék, mert halasi találta ki, írta, rendezte,  és halasiak játsszák a főszerepeket. Caroline a miénk, és szeretjük is...
Jáger Levente
Fotók: Rékasi Rami (GALÉRIA)