Mozogjon, Cool-túrázzon és játsszon egyszerre!
Kultúra

Mozogjon, Cool-túrázzon és játsszon egyszerre!

Még csak most ért véget a Halasi Szüreti Napok rendezvénysorozat városunkban, máris egy különleges programra invitálják a szervezők a lakosságot. A Thorma János Múzeum és a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft. közösen szervezik idén a Kulturális Örökség Napját. Szeptember 17-én, szombaton 13 órától a főtéren egy játék veszi kezdetét. A résztvevők egy 6 kérdésből álló feladatsort kapnak, amelyekre a helyes választ, gyalogosan vagy biciklivel Kiskunhalas és környéke több pontján kell megtalálni.


A rendezvény célja, hogy a játékban résztvevők jobban megismerjék városunk, térségünk kulturális útját. Kétféle feladatsorból lehet választani, az egyiket gyalogosan is lehet teljesíteni, míg a másikhoz érdemes kerékpárra szállni, mert a várostáblát is el kell hagyni 1-1 kérdés megválaszolásához.

A játékhoz bárki csatlakozhat, kicsiket és nagyokat, családokat és baráti társaságokat egyaránt invitálnak a szervezők. A kitöltött feladatsort viszont legkésőbb 18 óráig vissza kell hozni a főtérre, hiszen a Cool-túra végén, a helyes megfejtők között nyereményeket sorsolnak ki.

Jöjjön el Ön is szeptember 17.én, szombaton délután a főtérre és ismerkedjen meg játékosan térségünk kulturális útjával!

coolplakat