(►) „Bízom benne, hogy ez még csak a karrierem kezdete!
Kultúra

(►) „Bízom benne, hogy ez még csak a karrierem kezdete!"

Aki figyelemmel kísérte a TV2 Star Academy című műsorát, bizonyára jól ismeri Fazekas Esztert. A fiatal énekesnő a közelmúltban a Halas Televízió stúdiójában járt, és mesélt a tehetségkutatóban való szerepléséről, valamint elmondta, milyen tervei vannak zenei téren az elkövetkező évekre.

 

Az ifjú tehetség elmondta, hogy bár a tv-ben a nézők azt látták, hogy a versenyzők magabiztosan, felkészülten álltak zsűri elé, azt csak a műsor szereplői tudják, milyen nagy munka is volt hétről-hétre felkészülni ezekre a produkciókra.

 - Hétfőn és szerdán voltak az énekpróbák, plusz a hét minden napjára be volt osztva, hogy éppen melyik zsűritag jön be hozzánk, az akadémiára. Mindenben segítettek nekünk, elláttak sok-sok hasznos tanáccsal, ami miatt nagyon hálás vagyok a mai napig.

eszterkamera

A kamera másik oldalán a Halas TV stúdiójában

Eszter végül kilencedikként végzet a Star Academy első évfolyamában. Családja és a halasi emberek egyaránt büszkék lehetnek teljesítményére. Ő úgy érzi, óriási lehetőséget kapott a műsorban való szerepléssel, és ezt a továbbiakban is kamatoztatni szeretné.

- Hatalmas kaland volt ez számomra. Rengeteget tanultam az akadémián töltött hetek alatt, és bízom abban, hogy ez csupán a pályafutásom kezdete - mesélte stábunknak a halasi tehetség, aki az interjút követően még egy dallal is megörvendeztette a Halas TV nézőit. Nézze meg Ön is a felvételt az alábbi videóban!

Szöveg: Szőri Attila

Fotó: Lázár Zsolt