(►) X-Faktorból a Pont színpadára
Kultúra

(►) X-Faktorból a Pont színpadára

A soltvadkerti Kurcz Alexandra nevét néhány évvel ezelőtt az egész ország megismerhette, hiszen nagy sikerrel szerepelt az Ének iskolája című zenei tehetségkutató műsorban. Tavaly eljött a Pont Karaokeversenyre, bekerült a legjobbak közé, majd különdíjat kapott a zsűritől. Idén két versenyen is „ringbe szállt", hiszen ott volt az egyik országos TV csatorna zenei műsorában és énekelt a VIII. Pont Karaokeverseny színpadán is.

 
Alexandra néhány hónappal ezelőtt feltűnt az idei X-Faktor válogatóján, a televíziónézők több héten keresztül drukkolhattak neki. Amint az a műsor befejeződött számára, egyből jött a Halas Televízió zenei produkciója, ahol a vadkerti tinédzser ezúttal Celine Dion klasszikusát hozta magával. A közönség és a zsűritagok is a Titanic fedélzetén érezhették magukat, miközben hallgatták Alexandra prezentálásában a jól ismert dallamokat.
Talán mondanunk sem kell, hogy produkciója egyöntetű sikert aratott, így nem lehetett kérdéses, hogy a legjobb nyolc énekes között van a helye, ahol egyébként hétről-hétre fogynak az üres helyek, így a még adásba nem került énekesek folyamatosan izgulhatnak egészen az eredményhirdetésig. December 17-én derül majd ki, hogy kié lesz a fődíj, a Bendegúz Hangstúdió által felajánlott Demo CD elkészítésének lehetősége.
Szöveg: Szőri Attila
Fotó: Anda Péter

Még több cikk

Húsvéti dallista

Húsvéti dallista

Dallista Koós Jánossal

Dallista Koós Jánossal

Út lélektől lélekig

Út lélektől lélekig